12:08 | 09 ноември 15 4595

Старейшините Дочев, Ибушев и Влайков съветваха новите старейшини в Общинския съвет

Старейшините Дочев, Ибушев и Влайков съветваха новите старейшини в Общинския съвет / Новини от Казанлък

Иван Дочев: Ако искате да се наредите в алеята на славата до бай Станьо, вие трябва да съхраните и опазите гражданите на Казанлък!

Николай Ибушев: Всички идващи отвън са възхитени от град Казанлък. Да, обаче, вие знаете, че една певица като направи два три хита и ако спре да ги прави, тя умира. Следователно кметът, председателят на общинския съвет, съветниците и администрацията трябва да продължаваме да правим хитове.

Нено Влайков: Успех по трънливия път!

Клетва да се водят от интересите на гражданите положиха днес 37-е нови съветника и 19-е нови кмета на Казанлък. Те повтаряха думите на клетвата след областния управител на Стара Загора Георги Ранов.

Тържествената сесия избра с 30 гласа „за“ и 7 невалидни бюлетини за председател втори мандат Николай Златанов. Той бе единственият издигнат кандидат. "В момента изпитвам смесени чувства. От една страна, благодаря на тези, които са гласували за мен. От друга страна, обаче, съм леко объркан. С изтеклите 4 години си давам сметка, че за мен приключи "розовия ми период", заяви след избирането му Николай Златанов, като добави, че съзнава, че "отговорността на новия мандат ще тежи с много по-голяма сила." Вижте цялата реч на Николай Златанов във видеото.

Заседанието води най-възрастният старейшина - Иван Дочев от "Експерти за Казанлък". Бившият депутат от Великото Народно събрание предаде щафетата на Николай Златанов с препоръки към кмета Стоянова и председателя Златанов: "Вие трябва да работите така, щото всеки един гражданин да се чувства спокоен и защитен!"  Цялата реч на Иван Дочев вижте във видеото.

След него свет като старейшина в няколко мандата досега, новоизбраните му колеги получиха от Николай Ибушев – директор на „Арсенал“ и лидер на групата „Експерти за Казанлък. "Да не се надяваме, че кметът, че председателят на Общинския съвет ще ни решат проблемите. Всички заедно в тази зала можем да решим нещата в този град още  по-добре, отколкото в предния мандат,“ заяви Ибушев. Цялата реч на Николай Ибушев вижте във видеото.

Третият от доайените, който отправи своите старши напътствия към започващите от днес работа нови местни депутати и кметове, бе настоящият депутат Нено Влайков, бивш зам. председател на ОбС – Казанлък. Той пожела успех и изрази увереност, че в новия мандат ще бъде постигнато повече, отколкото в предишния. Цялата реч на Нено Влайков вижте във видеото.

Съвети на старейшините Иван Дочев, Николай Ибушев и Нено Влайков към Кмета Галина Стоянов и съветниците от Общински съвет 2015-2019

 

Клетва на съветниците и кметовете

 

Реч на новоизбрания Председател на Общинския съвет Николай Златанов

 


Kazanlak.com
 

Следвай новините от Казанлък
Сподели

Още новини от Казанлък:

Питаме Казанлък

Без какво не може на един абитуриентски бал?

Най - четени новини

за последната седмица

Вижте всички кандидатки за Царица Роза 2024

34499 | 08 май 2024

Неделина Неделчева е Царица Роза 2024

13761 | 14 май 2024

Гледай на живо: Казанлък избира 56-тата Царица Роза 2024

9385 | 14 май 2024

Модерен операционен блок предстои да отвори врати в ДКЦ “Районна Поликлиника“ Казанлък

5970 | 10 май 2024

Казанлък Мези идва с плеяда от звездни изпълнители

5895 | 10 май 2024

Проф. Бетани Хюз представя съкровищата от Долината на тракийските царе и България

4822 | 13 май 2024

„Арсенал“ АД e генерален спонсор на Празник на розата 2024

4055 | 10 май 2024

Халил Летифов е водач на листата на ДПС в областта, кметът на Павел баня Иса Бесоолу е втори

2980 | 09 май 2024

Директорът на ПХГ „Св. Св. Кирил Методий“: Да е свято името на патроните на нашата гимназия! Да е свято бъдещето на Хуманитарната гимназия!

2599 | 10 май 2024

Вижте кои са казанлъчаните от листата на ГЕРБ – СДС за предстоящите избори

2374 | 08 май 2024
Следвай Казанлък във Facebook
Включи се с повече от 20 000 души, за да си винаги информиран
Следвай страницата kazanlak.com Следвай групата За Казанлак