14:14 | 21 март 17 6442

Борис Кърчев и спортистите на Казанлък посадиха Гора на спорта

РЕАЛНИ РЕШЕНИЯ с № 11 ПП „ГЕРБ”,  преференция 2 за КАЗАНЛЪК

Близо 40 декоративни дървета посадиха днес на Първа пролет треньори и спортисти от казанлъшките спортни клубове, заедно с кандидатите за народни представител от Казанлък Борис Кърчев и Йоана Йончева – Фильова. Декоративната Гора на спорта, в която ще израснат два вида ясен, брези и чинари е разположена до фитнес-площадката‚ южно от Стадион „Севтиполис“.

Свое дърво посадиха с помощта на Борис Кърчев пара-олимпийският златен медалист на България Ружди Ружди и треньорът му Радостин Тодоров, заедно с колегите си от двата клуба по лека атлетика, треньорите на двата клуба по карате, ММА,катерачите, таекуондо, двата клуба по спортни танци, клубовете по спортна стрелба, борба, баскетбол, шахмат, художествена гимнастика, туристическото дружество и автомобилистите.

Всеки клуб пое грижа както по засаждането, така и по отглеждането с внимание и любов на своето дърво. Сред най-активни с помощ и мъдри съвети бяха опитните спортуващи в третата възраст от клуб „Белите рози“, които се включиха с над 20 свои представители в пролетния празник.  

Всички казанлъшки спортисти се отзоваха с радост на поканата и инициативата на кандидата за народен представител Борис Кърчев,  с когото повечето треньори и спортисти се познават лично и от близо. В своите кампании за подкрепа на каузите на Казанлък и талантливите деца през годините, Борис Кърчев е откликвал неведнъж и с широко сърце в помощ на спорта на Казанлък.

Сега, като кандидат за депутат, Борис Кърчев поставя модернизацията на спортната база в Казанлък сред своите първи задачи за Народното събрание. Самият той е активен спортист и съпричастен отблизо към казанлъшкия спорт.

Борис Кърчев се ангажира да работи активно за осигуряване на финансиране и изграждане на професионален футболен стадион в Казанлък, отговарящ на изискванията за I и II лига и за преустройство на Колодрума в модерна многофункционалана спортна зала, включително за колоездене и провеждане на културни събития, спектакли и концерти.

“Моя лична идея, мечта и кауза за работата ми в Парламента е осъвременяването на ски-инфраструктурата на връх Бузлуджа, така че Казанлък да стане и зимна туристическа дестинация,“ сподели Борис Кърчев. Той честити Първа пролет на всички казанлъчани и спортисти  и благодари за отделеното време и съпричастност на казанлъшките спортни клубове.

Още снимки вижте тук: Галерия Гора на спорта Борис Кърчев и спортни клубове

Гласувайте!
Борис Кърчев, № 11 ПП „ГЕРБ
” и преференция 2

ПП ГЕРБ
Парламентарни избори 26 март 2017 г.
купуването и продаването на гласове е престъпление

Следвай новините от Казанлък
Сподели

Още новини от Казанлък:

Питаме Казанлък

Без какво не може на един абитуриентски бал?

Най - четени новини

за последната седмица

Вижте всички кандидатки за Царица Роза 2024

34737 | 08 май 2024

Неделина Неделчева е Царица Роза 2024

16495 | 14 май 2024

Гледай на живо: Казанлък избира 56-тата Царица Роза 2024

9814 | 14 май 2024

Модерен операционен блок предстои да отвори врати в ДКЦ “Районна Поликлиника“ Казанлък

5992 | 10 май 2024

Казанлък Мези идва с плеяда от звездни изпълнители

5910 | 10 май 2024

Проф. Бетани Хюз представя съкровищата от Долината на тракийските царе и България

5001 | 13 май 2024

„Арсенал“ АД e генерален спонсор на Празник на розата 2024

4072 | 10 май 2024

Халил Летифов е водач на листата на ДПС в областта, кметът на Павел баня Иса Бесоолу е втори

2984 | 09 май 2024

Директорът на ПХГ „Св. Св. Кирил Методий“: Да е свято името на патроните на нашата гимназия! Да е свято бъдещето на Хуманитарната гимназия!

2603 | 10 май 2024

Вижте кои са казанлъчаните от листата на ГЕРБ – СДС за предстоящите избори

2385 | 08 май 2024
Следвай Казанлък във Facebook
Включи се с повече от 20 000 души, за да си винаги информиран
Следвай страницата kazanlak.com Следвай групата За Казанлак