КИА

KIA - С НОВО ЛОГО ОТ 2021 г.


Kia представи своето ново корпоративно лого и бранд слоган, които демонстрират съществена трансформация и нова стратегическа цел на автомобилния производител. Промяната на емблематичното лого е обвързана с амбицията на Kia да заеме лидерска позиция в бъдещата мобилност чрез модернизация на всички аспекти, свързани с дейността на компанията.

Логото е символ на новите ценности, които Kia обещава да изпълни чрез редица нови продукти и услуги за своите клиенти. Kia запечатва своя ангажимент с изцяло ново лого, което наподобява ръкописен подпис.

Ритмичната, непрекъсната линия на логото олицетворява нестихващия дух на Kia, който вибрира в унисон с желанията на потребителите, докато симетрията в дизайна демонстрира увереност. Възходящите линии символизират амбициите на Kia да вдъхновява своите клиенти при всяко преживяване с марката.

„С промяната на логото КИА заявява своята категорична позиция да се превърне в икона за промяна и иновации,” коментира Ho Sung Song, Президент и СЕО на Kia: „Автомобилната индустрия е в период на бърза трансформация и Kia активно се реформира и адаптира към тези промени. Нашата нова бранд идентичност е израз на желанието ни да вдъхновим потребителите с нашите бъдещи предложения за мобилност и да насърчим служителите на КИА да приемат новите предизвикателства в бързо променящата се автомобилна индустрия.”

Новото лого бе представено с грандиозен пиротехнически спектакъл в небето над Инчеон, Корея. По време на събитието бяха използвани 303 пиродрони, които изстреляха стотици фойерверки в синхронизирана артистична композиция, с което марката отпразнува своето ново начало. Светлинното шоу влезе в Рекордите на Гинес като ‘Най-много безпилотни летателни апарати (дронове), които произвеждат фойерверки едновременно”.

В допълнение към изцяло новото лого, Kia представи и новия си корпоративен слоган ‘Movement that inspires’. Детайли за новата бранд стратегия, включително цели на марката, философия и развитие на бъдещата продуктова гама, ще бъдат обявени на специално онлайн събитие ‘New Kia Brand Showcase’ на 15-и януари 2021 година. Събитието ще бъде излъчено на живо в глобалния YouTube канал на марката.

Лансирането на новото лого следва представената през 2020 год. дългосрочната стратегия ‘Plan S’ на Kia, насочена към установяване на лидерска позиция на марката в автомобилната индустрия по отношение на услуги за мобилност и електрификация, свързаност и автономия. Фокусът е върху популяризирането на електрически превозни средства и въвеждането на широка гама от услуги за мобилност, съобразени с нуждите и предпочитанията на потребителите.

KIA PROCEED - трето поколение KIA CEED


ProCeed е щипка допълнителен чар във все по-привлекателното, трето поколение KIA Ceed. Един автомобил, който пленява със зашеметяващ дизайн и редефинира възприятията за спортен стил.

Един автомобил, който надхвърля очакванията за пространство, гъвкавост и функционалност. Един автомобил, който ускорява пулса, активира страстта и завладява сърцата!

С облекчен, извит дизайн на екстериора във впечатляващия ларвено червен цвят, корпусът на акулата и вдъхновеният от високата мода интериор от Proceed Concept, представлява визия за бъдещата дизайнерска посока на моделната гама Ceed.

Kia Казанлък ще Ви представи всички качества на този автомобил - заповядайте в Автосалон KIA - гр.Казанлък, бул.Ал.Батенберг,223
Тел: 0898 595532

KIA XCEED - комплекс от модерен дизайн и експресивен интериор


Ако търсенето на нови предизвикателства ви вдъхновява и всяко ново преживяване вдига адреналина ви, то тогава добре дошли в различния ритъм на новия KIA XCeed.

Обърнете внимание на отличителната предна решетка, която инкорпорира фаровете с нов дизайн и типичния за Ceed LED подпис в кубовидна форма. Погледнете отблизо - хромираните лайсни на праговете, сребристите рейки на покрива и вграденият в задната броня метален елемент подчертават динамичната визия и SUV излъчване на модела.

Добавете към всичко това и стилен, експресивен и модерен дизайн. Новият XCeed е създаден за тези, които обичат предизвикателствата.

 

 

Заповядайте в АВТОСАЛОН KIA Казанлък - гр.Казанлък, бул."Ал.Батенберг", 223

Тел. за контакт:
+431 63047
+359 898 595532

KIA CEED - иновативният модел, който превръща пътуването в хоби


Ако обичате иновативните технологии, Вие сте попаднали на точното място. Ако динамичното управление отговоря на стила Ви, имаме специално предложение за Вас.

Ако обичате да се наслаждавате на всеки един момент, докато шофирате, ще Ви запознаем с Вашия нов приятел.

KIA Ceed веднага грабва вниманието с атлетична фигура и модерен стайлинг. Дръзкият дизайн се отличава с оширена предна решетка, атрактивно оформени LED дневни светлини, хромирани екстериорни елементи и спортни гуми Michelin със 17” алуминиеви джанти.

Посетете ни в АВТОСАЛОН KIA Казанлък, за да Ви представим пълната гама от цветове и характеристики на моделът KIA CEED. Възможност за лизингово изплащане, запознайте се с условията при нас!
 

 

KIA SPORTAGE - със спиращ дъха дизайн.


Новият KIA Sportage е готов да Ви предложи повече от това, което очаквате. Спиращ дъха дизайн. Авангардни технологии.
Съвременни системи за подобряване на Вашия комфорт и сигурност.

Хиляди причини да се впускате в приключения всеки ден. Да пътувате. Да преоткриете по нов начин света. Да го опознаете. С толкова много иновации, стил и комфорт, новият Sportage е Вашият впечатляващ партньор. 
Заповядайте в KIA Казанлък - Автосалона се намира на бул.Ал.Батенберг,223
 

Новият KIA STONIC с впечатляващ дизайн


КИА Стоник внася свежест, удоволствие и динамика в сегмента на компактните кросоувъри със своето мускулесто тяло, спортен стайлинг, вълнуващо управление и перфектно пътно поведение.

Интериорът на новия кросоувър е в хармония с външния вид на модела – ясно очертани линии, гладки повърхности и геометрични форми. Ергономичното пространство предлага високи технологии, оптимално удобство и комфорт за всички пътници, плаващ интерфейс човек-машина HMI и множество функции на информационно-развлекателната система.

Новият КИА Стоник е за тези, които живеят на максимални обороти!
Посетете ни в АВТОСАЛОН KIA Казанлък, за да Ви запознаем с дизайна и възможностите на този, уникален автомобил!

 

 

Адрес:гр.Казанлък, бул."Ал.Батенберг", 223
Тел. за контакт:
+431 63047
+359 898 595532

KIA RIO - Изцяло нов модел с динамичен дизайн и впечатляваща външност.


Трудно ще устоите на чара на изцяло новото КИА Рио.

Уютът на купето, богатото оборудване, интелигентни възможности за свързаност  и модерни технологии ще превърнат пътешествията Ви в истинско удоволствие, а съвременните системи за сигурност ще Ви гарантират спокойствието, което заслужавате.

Възможност за покупка на лизинг!

Заповядайте в АВТОСАЛОН KIA Казанлък - гр.Казанлък, бул."Ал.Батенберг", 223 

Тел. за контакт:
+431 63047
+359 898 595532

Мончев 90 ООД - 30 годишен юбилей с томбола за своите клиенти


На 17.04.2020г ще отбележим 30 годишнината на нашата фирма. А това е чудесен повод да зарадваме всички клиенти на Мончев 90 ООД. От началото на месец Януари до 17 Април стратираме томбола, в която може да се включи всеки клиенти, използвал нашите продукти и услуги.

КОИ МОГАТ ДА УЧАСТВАТ?
- Всички клиенти на Автосервиз Мончев 90, Автомивка Мончев 90, магазин за авточасти Мончев 90, както и клиенти на KIA Казнлък

УСЛОВИЯ ЗА УЧАСТИЕ:
- При всяка използвана услуга или закупен продукт от нас, получавате касов бон, с който да се включите за участие в томболата ни. На гърба на касовата бележка, вписвате своите две имена, както и телефонен номер. Условието е, да сте били клиенти в периода 5 Януари - 17 Април.

 

НАГРАДИ:
30 годишен юбилей = 30 броя награди
Учстващите ще имат огромна възожно за спечелвне на една от следните награди:
- 10 броя фирмени тениски
- 10 броя фирмени шапки
- 3 броя ваучери за безплатна автомивка
- 3 броя ваучери за безплатен ГТП /годишен технически преглед/
- 3 броя ваучери, всеки на стойност 30 лв - за продукти от магазин за авточасти Мончев 90
- ВАУЧЕР на стойност 300 лв за техническо обслужване - Голямата награда

ИЗБОР НА ПЕЧЕЛИВШИ УЧАСТНИЦИ:
- Печелившите участници ще бъдат изтеглени на 17.04.2020г. от 10:00 ч., чрез празнично отбелязвне на Рождения ден на фирмата ни!

МЯСТО НА ПРОВЕЖДАНЕ:
- Томболата ще се извърши в град Казанлък, бул. Ал. Батенберг, 223

Възползвайте се от своя шанс, да спечелите една от нашите награди! Заповядайте при нас! Томболата е комплимент към всички наши клиенти. Поради тази причина споделяме празника си с Вас! Желаем усепх на всички и не забравяйте, че всеки клиент, може да участва с получения от нас - касов бон!

От екипа на Мончев 90 ООД

Правила за участие в томбола - 30 години Мончев 90 ООД


Раздел 1 Предмет на правилата
Настоящите Правила (“Правилата“) определят реда и условията за провеждане на новогодишната томбола под мотото “30 ГОДИНИ - 30 НАГРАДИ “ (“Томболата“,“Играта“) и уреждат отношенията между Организатора и физическите – лица, участници в Играта.

Раздел 2 Организатор

2.1. Организатор на Играта е "Мончев-90" ООД, дружество с ограничена отговорност, учредено и съществуващо съгласно законите на Република България, вписано в Търговския регистър към Агенция по вписванията, ЕИК 123016370, със седалище и адрес на управление: гр.Казанлък, 6100, бул. Александър Батенберг №223.

2.2. Организаторът организира и провежда Играта самостоятелно или и комуникационните средства за провеждане на Играта и осигурява за участниците промоционални продукти:

- 10 фирмени тениски
- 10 фирмени шапки
- 3 броя ваучери за безплатни услуги в Автомивка Мончев-90
- 3 броя ваучери за безплатен ГТП
- 3 броя ваучери , всеки на стойност 30 лв. за части и аксесоари в магазин Мончев-90
- ГОЛЯМАТА НАГРАДА - Ваучер на стойност 300 лв. за техническо обслужване в Автосервиз Мончев-90 

Раздел 3 . Срок и територия на провеждане на Играта. Комуникация.

3.1. Играта започва на 05.01.2020. и приключва в 10:00 ч. на 17.04.2020г. (“Период на провеждане“). Организаторът има право да удължи Периода на провеждане на Играта, като уведоми своевременно потребителите по подходящ начин.

2.3. Играта се провежда:
2.3.1. В автокомплекса на Мончев-90 ООД, гр.Казанлък, бул. Александър Батенберг №223.
2.3.2. Във Фейсбук страницата на Мончев-90 ООД:
https://www.facebook.com/KiaKazanlak/

3.2. Организаторът информира потребителите за правилата и условията за провеждане на Играта чрез настоящите Правила, публикувани на интернет страниците на Организатора:

https://www.kazanlak.com/c_avtoserviz-monchev-90_774_3.html
или,чрез комуникационни материали в автокомплекса на Мончев-90 ООД, както и по други подходящи начини по свое усмотрение. 

Раздел 4. Изисквания към участниците

Физическите лица, желаещи да участват в Играта (“Участници“), трябва да са навършили 18-годишна възраст към датата на участието си в Играта и да изпълнят Условията за участие.
 

Раздел 5. Условия за участие в Играта.

5.1. Всички клиенти на фирма "Мончев-90" ООД, които закупят продукт или ползват услуга (ГТП, автомивка, смяна на масло, диагностика или ремонт на автомобил, покупка на продукти от магазин за авточасти, покупка на автомобил от Автосалон KIA Казанлък) могат да  участват с касовата бележка, като  запишат на гърба й двете си имена и телефонен номер. 

5.1 Условията на играта са валидни за клиенти, използвали услуги или закупили продукти на фирмата, в период от 5.01.2020г до 17.04.2020г.

Раздел 6. Получаване на наградите

6.1.  Имената на спечелилите от  томбола,  ще бъдат изтеглени на  17.04.2020г. г. от 10:00 часа в автосервиз "Мончев-90" /Казанлък, бул.Ал.Батенберг, 223/.Тегленето ще бъде заснето изцяло и излъчено в кazanlak.com
Имената на спечелилите ще бъдат публикувани в интернет сайта на Организатора на адрес на Мончев-90 ООД:
https://www.kazanlak.com;https://www.kazanlak.com/c_avtoserviz-monchev-90_774_3.html и  в  https://www.facebook.com/KiaKazanlak/
https://www.instagram.com/kiakazanlak/

6.2. Спечелилите участници, ще бъдат информирани по телефона след 11:00 часа на 17.04.2020г.

Раздел 7. Отговорност

7.1. С участието си в Играта потребителите дават съгласието си да бъдат обвързани с настоящите Правила и да спазват техните клаузи.

7.2. Организаторът не носи отговорност за вреди, причинени на участници в Играта като цяло и/или за грешки и/или недостатъци при провеждането й като цяло, поради извънредни обстоятелства, неизправности или технически грешки.

Раздел 8. Заключителни разпоредби

8.1. За Периода на провеждане на Играта настоящите правила са достъпни на интернет сайта на Организатора на адрес: https://www.kazanlak.com/c_avtoserviz-monchev-90_774_3.html,  както и при поискване от автосервиз „Мончев-90“ООД гр.Казанлък, бул.Александър Батенберг,223.

8.2. Информация за Играта потребителите могат да получат в автокомплекса на Мончев-90 ООД и на: https://www.facebook.com/KiaKazanlak/

8.3. Настоящите Правила представляват пълните правила, уреждащи реда и условията за провеждане на Играта, за участието на потребителите в нея и за получаване на обявените продукти. По отношение на Правилата и на Играта като цяло се прилагат разпоредбите на българското законодателство.

8.4. Всички спорове между Организатора и потребителите, възникнали във връзка с Играта, ще се решават в дух на добра воля чрез преговори между тях, а ако това се окаже невъзможно – от компетентния български съд.

8.5. Настоящите Правила влизат в сила на 05.01.202020г. и са валидни за целия Период на провеждане на Играта, както и до окончателното уреждане на всички отношения, свързани с тях. Организаторът си запазва правото да допълва или променя настоящите Правила, като промените влизат в сила след публикуването им на интернет страницата на Организатора на адрес: https://www.kazanlak.com/c_avtoserviz-monchev-90_774_3.html . В случай на изменение или допълнение на правилата, най-късно в деня на извършване на промяната, актуализираните текстове на правилата ще бъдат разпространени на https://www.kazanlak.com/c_avtoserviz-monchev-90_774_3.html
Потребителите следва сами да проверяват на адрес : https://www.kazanlak.com/c_avtoserviz-monchev-90_774_1.html

За промени в Правилата и Организаторът не е длъжен да ги информира по друг начин за настъпилите промени.

 

 

Работно време на АВТОСАЛОН КИА-КАЗАНЛЪК:


 

Понеделник - Петък
08:30ч. – 18.00ч.

Събота
09:30ч. - 15:00ч.

Работно време на СЕРВИЗ КИА-КАЗАНЛЪК:


 

Понеделник - Петък
08:30ч. – 17.00ч.

Събота
09:30ч. - 15:00ч.

За записване, контакти и въпроси относно сервиз КИА:


Телефон 0431 63047
GSM 0899 963 935
Email: moniko@mail.bg

ДО 17% отстъпка на КИА


Това лято светът е футбол! А ние от КИА споделяме страстта към любимия спорт. Ето защо подготвихме за Вас специални оферти за избрани модели КИА. И тъй като Световното по футбол дава шанс на най-добрите играчи да покажат своите умения, ние ще ви предложим шампионска промоция с ДО 17% отстъпка! Попитай за твоята лична оферта в най-близкото представителство на марката: http://kia.bg/dealers/. 

ПРОДАВАМЕ ТЕСТОВ АВТОМОБИЛ - Kia Niro 1,6i HEV 2WD!!!


Пъргав, жизнерадостен и удивително икономичнен :)

КРОСОУВЪР ХИБРИД - KIA NIRO 1,6i HEV 2WD 6AT "TX"

Той предизвиква не само хората с отношение към природата, но и онези, които ценят високите технологии и динамично управление, защото освен хибридно задвижване, Ниро притежава стайлинг, високо качество, комфорт и функционалност на кросоувър.

https://www.cars.bg/offer/c2468884


Kia Niro 1,6i HEV 2WD
хечбек, употребяван 53000 ЛЕВА
  
Година  Септември 2017
Пробег 18950км
Гориво  Хибрид
Скорости  Автоматични

Мощност  105 к.с.
Кубатура  1580 см3
Брой врати  4/5 врати
Цвят  Сив металик
Особености и Екстри
Комфорт:  Климатроник, Кожен салон, Ел.стъкла, Ел.огледала, Ел.седалки, Подгряване на седалки, Стерео уредба, Алуминиеви джанти, DVD/TV, Мултифункционален волан
Сигурност :  ABS, ESP, Airbag, Ксенонови фарове, Халогенни фарове, ASR/Тракшън контрол, Парктроник, Аларма, Имобилайзер, Центр. заключване, Застраховка, Старт-Стоп система, Безключово палене
Друго :  Типтроник/Мултитроник, Автопилот, Серво управление, Бордови компютър, Сервизна книжка, Гаранция, Навигационна система, Панорамен покрив
Евростандарт:  EURO 6
Допълнителна информация
ТЕСТОВ АВТОМОБИЛ

NIRO 1,6i HEV 2WD 6AT "TX"

ВАЖНО: Гаранцията на автомобила и на Силовата Батерия е до 7 години, до 150 000 км - описана в гаранционната книжка.


Бензинов, 4-цилиндров, GDi + Синхронизиран Електродвигател работещ на Променлив ток 32 kW / 240V
6-степенна Автоматична скоростна кутия с два съединителя

Интериор:
Двузонов Климатроник с Йонизатор на въздуха
"Auto Defogger" Система против замъгляване на стъклата
Волан с регулиране по височина и дълбочина
MDPS (Motor Driven Power Steering ) Електроусилвател за Волана
"SMART KEY" - Система за безключов достъп до купето
"START/STOP" бутон за стартиране на двигателя
Мултифункционален волан с управление на Аудиосистемата
"Cruise Control" + "Speed limiter" система за контрол на скоростта
"Super Vision" километражи с 4,2-инчов цветен TFT дисплей
Навигационна система с 8.0" тъч-скрийн дисплей, с RDS + DAB + SD карта (без CD player)
7 годишни безплатни ъпдейт-а на навигационната система
JBL Премиум аудиосистема с "Clari-fi" технология за намаляване на технологичния шум
320W аудиосистема с външен усилвател и 8 тонколони (вкл.: централен и Subwoofer)
"Bluetooth" Хендс фрий система за мобилен телефон
AUX + USB входове за външни аудиоизточници
Кожен пакет: Волан и Лост за скоростите
Преден подлакътник - облицован в кожа
Кожен салон - Седалки в естествена кожа, Рамки на седалките в Еко Кожа
Седалка за Водача с ел. Регулиране в 8-посоки, с ел. лумбална опора
Интегриран Мемори пакет за седалката на Водача и страничните огледала
Вентилирани предни седалки с Охлаждане и Подгряване
Подгряване на Задните седалки - Лява и Дясна
Подгряване на Волана
Светлинен асистент: Автоматични фарове и функция "Ескорт"
Електро-Хроматично огледало за обратно виждане
"Drive Mode Select" (Eco; Sport & Manual) активна настройка на двигателя и волана
Специализиран HEV дисплей - монитор на хибридната технология
Борд компютър с 3.5" монохромен TFT LCD display
Електрически стъкла - Предни и Задни, за Водача с Ауто-функция
Регулиране на предните седалки по височина
Сенници с вградени огледала, с осветление
Таванна конзола с отделение за очила и лампи за четене - отпред
Централна лампа за осветление на интериора
Вътрешни дръжки на вратите с метален акцент
"Piano Black" интериорна декорация за централната конзола и корите на вратите
"Хром" пакет за интериора
Алуминиеви педали и степенка за водача със спортен дизайн
Декоративни прагове от неръждаема стомана
Преден подлакътник с отделение за предмети
Поставки за чаши на средната конзола
Централен подлакътник за 2-ри ред седалки с поставки за чаши
Джоб за документи разположен на облегалката на предния пасажер
Джобове в корите на вратите - предни и задни с отделения за бутилки
6:4 Делими, Падащи задни Облегалки
12V извод на централната конзола
USB charger
Безжично индукционно зарядно устройство за мобилен телефон
Въздуховоди за 2-ри ред места
Екстериор:
Електрически люк - Панорамен
18-инчови двуцветни Алуминиеви джанти с гуми 225/45R18
"Bi-Xenon" фарове с ел. регулиране по височина
Странични огледала Ел-управляеми и Отопляеми - в цета на купето
Ел. сгъваеми Странични огледала - с вградени мигачи
LED DRL Дневни светлини + LED габаритни светлини
LED задни светлини
Фарове за мъгла, конвенционални отпред и отзад
Заден спойлер с вградена LED стоп светлина
Соларни стъкла - Челно стъкло и стъкла на Предните и задни врати
"Privacy Glass" фабрично затъмнени задни стъкла, от B-колоната назад
Челно стъкло с редуциращо шума Акустично покритие
Подгряване на задното стъкло с таймер
Чистачка за стъклото на 5-та врата със система за почистване
Хром пакет за екстериора: ръкохватки и лайсни на на вратите
"Piano Black" радиаторна решетка и декорация на огледалата
Сранични прагове - Черен цвят
Старнични, защитни лайсни на 4-те врати - Черен цвят
Надлъжни рейки на покрива
Калобрани предни и задни
Сигурност:
Парктроник - Преден и Заден
Камера за движение на заден ход с динамично навигиране
"Smart Cruise Control" темпомат с контрол на дистанцията
AEB (Autonomous Emergency Braking) систма за автономно спиране
BSD (Blind Spot Detection) - Система за контрол на мъртвата зона
LKAS (Lane Keeping Assist System) асистент за поддържане на лентата
Сензор за дъжд - автоматични чистачки
ABS + ESC (Electronic Stability Control) + HAC (Hill start Assistant Control)
VSM (Vehicle Stability Management) + ESS (Emergency Stop System)
TPMS (Tire Pressure Monitoring System)
Независимо окачване - "McPherson" отпред и "Multi-Link" отзад
AIRBAG - фронтални въздушни възглавници за водач и пасажер
AIRBAG - предни странични въздушни възглавници - за торса
AIRBAG - странични въздушни възглавници - предни и задни врати
AIRBAG - за колената на водача
AMS(Alternator Management Sysytem)
BSA (Battery saving system) система предпазваща акумулатора
3-точкови предпазни колани отпред и отзад
Предни подглавници - изтеглящи се, с регулиране по Височина
Задни подглавници с регулиране по Височина
"ISO-Fix" куки за закрепване на детска седалка на 2ри ред
Сензор за нивото на течността за чистачките
Малоразмерна резервна гума със стоманена джанта
Имобилайзер
EV- Стандартно Специализирано Оборудване HEV
Вид на системата: "Parallel Hybrid" хибридна система (Трансмисионен тип)
Зареждане: По време на работа чрез 8 kW Hybrid Starter Generator
Силова батерия:
Поимерна, Литиево-йонна батерия 1,56 kWh / 6,5 Ah
Сигурност: Термично и Механично подсилена конструкция на батерията с керамичен сепаратор между Анода и Катода
Охлаждащ вентилатор и въздушна риза на батерията за поддържане на оптимална работна температура
Високо-волтово Реле, прекъсващо електроподаването при пробив на батерията.
Защита от прекомерно зареждане или разреждане: заряда на батерията се контролира и поддържа между 5% и 95% от капацитета.

 

Трудно ще устоите на чара на изцяло новото КИА Рио.


Изцяло нов модел с динамичен дизайн и впечатляваща външност. Уютът на купето, богатото оборудване, интелигентни възможности за свързаност  и модерни технологии ще превърнат пътешествията Ви в истинско удоволствие, а съвременните системи за сигурност ще Ви гарантират спокойствието, което заслужавате.

Да бъдеш отговорен никога не е било толкова модерно и вълнуващо!


Светът на хибридните кросоувъри се увеличава с най-новото попълнение от КИА – Ниро. Той предизвиква не само хората с отношение към природата, но и онези, които ценят високите технологии и динамично управление, защото освен хибридно задвижване, Ниро притежава стайлинг, високо качество, комфорт и функционалност на кросоувър.

ПРОДАДЕН : ТЕСТОВ ДЖИП Kia Sportage 1,7D 16V CRDi


Тестов автомобил, само на 4 месеца и на 6500 км.,
с платено пълно автокаско и гражданска отговорност.
Гаранцията на автомобила е до 7 години, до 150 000 км.

С право на данъчен кредит, N1 хомологация и решетка отделяща багажното отделение

Интериор:
Двузонов Климатроник с Йонизатор на въздуха
"Auto Defogger" Система против замъгляване на стъклата
Телескопичен волан с регулиране по височина, с Eлектроусилвател
Кожен пакет: Волан и лост за скоростите
Мултифункционален волан с управление на Аудиосистемата
"Cruise Control" и "Speed limiter" системи за контрол на скоростта
"Bluetooth" хендс-фрий система с управление от Волана
Централно заключване с дистанционно управление и сгъваем ключ
Електрически стъкла - Предни и Задни (с "Auto" функция за Водача)
Електрохроматично огледало за обратно виждане
Светлинен асистент: Автоматични фарове и функция "Ескорт"
RDS Радио CD+MP3 2DIN с 6 тонколони
USB + AUX входове за външни аудиоизточници
Подгряване на седалките - Предни и Задни (Лява и Дясна)
Регулиране на шофьорската седалка по височина
Джобове в облегалките на предните седалки
Борд компютър с 3.5" Maxy-Dot LCD дисплей
Индикатор за смяна на предавките (за МТ моделите)
Вътрешни дръжки на вратите с метален акцент
Сенници с вградени огледала и разширения
Таванна конзола с отделение за очила и лампи за четене - отпред
Централна таванна конзола с Интериорно осветление
6/4 Делими падащи задни облегалки
Преден подлакътник с отделение за предмети
Поставки за чаши на средната конзола
Централен подлакътник за 2-ри ред седалки с поставки за чаши
Изводи за 12V в централната конзола и багажника
Отделения за бутилки във вратите - отпред и отзад
Куки за укрепване на багаж в багажника
Щора за багажното отделение
Осветление в багажното отделение
Отделение за предмети в предната част на централната конзола 1DIN
Извод 12V за 2-ри ред места
Въздуховоди за 2-ри ред места
Екстериор:
17-инчови Алуминиеви джанти с гуми 225/60 R17
Оптични Фарове с ел. регулиране по височина
LED DRL (дневни светлини вградени в основния фар)
Фарове за мъгла
Странични огледала: Ел-управляеми, Отопляеми, с LED мигачи и Ел. сгъване
"De-icer" система за размразяване на предните чистачки
Подгряване на задното стъкло с таймер
Радиаторна решетка с Хромирана рамка
Калобрани - предни и задни
Заден спойлер с вградена LED стоп светлина
Челно стъкло с редуциращо шума Акустично покритие
Рейки на покрива - надлъжни
Тонирани стъкла
Сигурност:
Парктроник - заден
Сензор за дъжд - автоматични чистачки
ABS + DBC (Down-hill brake conttrol) +HAC (Hill Assist Control)
ESC (Electronic Stability Control) + VSM (Vehicle Stability Management)
TSA(Trailer Stability Assist)
TPMS (Tire Pressure Monitoring System)
Независимо окачване, McPherson - Отпред и Multy-link - Отзад
Триточкови предпазни колани отпред и отзад
Предни подглавници с регулиране по височина и дълбочина
Задни подглавници с регулиране по височина
AIRBAG - фронтални въздушни възглавници отпред
AIRBAG - странични въздушни възглавници отпред
AIRBAG - странични въздушни възглавници тип завеса отпред и отзад
Аварийна система за отключване на вратите със сензори за удар
AMS (Alternator Management Sysytem)
Сензор за нивото на течността за чистачките
BSA - система предпазваща акумулатора при изключен двигател
"Child Safety" куки за закрепване на детска седалка на 2ри ред Малоразмерна резервна гума
Имобилайзер

За контакт с продавача    За контакт 
За контакт
Киа - Мончев-90
гр.Казанлък, бул.Александър Батенберг,223
Казанлък

Телефон  0431 63047 0898595532
Вижте всички обяви от Киа - Мончев-90 в cars.bg на: monchev90.cars.bg и http://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?topmenu=2&act=4&adv=21480340172795874&slink=gpw056

Благодарим на всички наши приятели и почитатели !

Светли, цветни и щастливи Великденски празници :)

ТЕСТ-ДРАЙВ КИА СПОРТИДЖ


Скъпи приятели, КИА Моторс България стартира национално роуд шоу с новия КИА Спортидж. Ще имате възможност да се убедите в качествата на нашия бестселър в Киа Казанлък от 21 до 26 април 2016г.
Заповядайте, очакваме Ви!

Запишете си час за тест-драйв  за 23 и 24 април 2016г. от 10:00  до  18:00ч. на тел. 0898 595 532 или e mail: kazanlak@kia.bg

Работно време на автосервиза:

Понеделник - Петък
08:30ч. – 19.00ч.

Събота
09:30ч. - 15:00ч.

Представяме Ви едно от най-цветните изкушения в моделната гама на марката - Пиканто :)

Малкият и енергичен приятел от КИА е вълнуващата подправка на живота ви, която ще го направи дори по-цветен! Сега на изключителна цена от 16 990 лв с ДДС. Подробности на www.kia.bg. #SmallSizeBigFun

7 години гаранция! 7 процента отстъпка!


Великден наближава! Очакват ни ярки цветове и радостно настроение, а традициите повеляват да подредим с любов и внимание богата трапеза. Затова ние, от КИА, отново подгот-вихме за Вас неустоимия си Великденски специалитет!

KIA Rio business line.


KIA Rio business line. Със 7г. гаранция и право на данъчен кредит. Подходящият партньор за Вашия бизнес.

KIA Cee'd business line.


KIA Cee'd business line. Със 7г. гаранция и право на данъчен кредит. Подходящият партньор за Вашия бизнес.

ДЕМО АВТОМОБИЛ Кia Sportage 2,0D 16V CRDi АТ


ПРОДАДЕН :)

TEST DRIVE-KIA SORENTO


На 4, 5 и 6 юни 2015г. ще ви имате въможността да направите пробно шофиране на КИА СОРЕНТО  в Казанлък.

Записване на тел. 0431 63047 или e mail: kazanlak@kia.bg
 

Създаден за максималисти. Перфектен за всеки.

Новият КИА Соренто отваря сензационна страница в SUV историята на марката. Моделът е съвършеният отговор към онези, които не се задоволяват със стандартите, а винаги очакват повече: внушителен дизайн, иновативни технологии и абсолютен ангажимент към качеството във всеки един детайл. Всичко това обединено в една цел: да направи всяко Ваше следващо пътуване все по-вълнуващо. Със 7 години гаранция.

ПРОДАДЕН !!! ОЧАКВАЙТЕ НОВО ПРЕДЛОЖЕНИЕ ЗА ТЕСТОВ АВТОМОБИЛ!


Душата на компанията- освободи съзнанието и се потопи в красивия свят на КИА Соул …


АВТОСАЛОН, ГАРАНЦИОНЕН И ИЗВЪНГАРАНЦИОНЕН СЕРВИЗ КИА


SORENTO FL

От средата на 2008г. фирмата Мончев-90  официален дилър на „КИА МОТОРС БЪЛГАРИЯ” АД. На 20.05.2008г. открихме автосалона, в който се предлагат всички модели на автомобилите  КИА, както и оторизиран сервиз. Автомобилите КИА са популярни с изключителното си качество, комфорт, надеждност и  ниски цени.

KIA OPTIMA


OPTIMA FL и OPTIMA FL Hybrid

Дизайнът дава душа на продукта и докосва сърцата на хората. Той определя и характера на автомобила. Елегантните линии, динамичен силует и модерен облик на Оптима й придават строга индивидуалност. Всеки детайл от дизайна на автомобила създава усещане за перфектна хармония, която прелива и в интериора на модела. Инкорпорираните високи технологии и качество на материалите са стъпка напред в бъдещето, а 5-звездната сигурност и безпрецедентна 7-годишна гаранция вдъхват увереност и стабилност. С перфектно управление и динамично шофиране превърнете всяко едно Ваше пътуване в незабравимо преживяване!

CEE’D_SW


CEE'D, CEE'D_SW и PRO_CEE'D и GT

Повечето хора мечтаят да имат всичко. Искат мощен автомобил с нисък разход на гориво. Искат куп екстри в модел, който изглежда компактен и модерен. Искат европейски дизайн на разумна цена. Искат 10 години гаранция. Желанието им се сбъдна в пъти повече. С новия КИА сийд комби.

KIA RIO


RIO


Известен ресторант, модерно кафене, специално място за срещи. Любимите заведения скоро се превръщат в част от ежедневието Ви. Както и Рио – идеалния градски аксесоар, който с удоволствие Ви пренася в поредната нашумяла дестинация. Спортният, динамичен характер на Рио е точно това, което търсите в един съвременен автомобил, а свежата му визия е красиво допълнения към Вашия стил. Ще усетите хармонията в интериора на модела и ще се потопите в приятелската атмосфера на купето. Вашият верен спътник е притежател на перфектната комбинация от мощност и сигурност, а ниската консумация на гориво и 7 годишната гаранция го правят особено привлекателен. КИА Рио – Вашият нов, талантлив приятел!

KIA SOUL


SOUL

Той е новото градско изкушение - изключително атрактивен, лъчезарен и обаятелен. Не може да скрие и своето секси излъчване, с което завладява. Веднага грабва с чувството си за хумор и добри обноски. Оригиналното му и същевременно в крак с модните тенденции облекло буди възхищение и лека нотка завист. Увереното му поведение впечатлява, а силния му характер вдъхва респект. И така не след дълго той се превръща в Душата на компанията. А всички ние – негови съмишленици.

KIA CARENS


Повече пространство, повече стил, повече свобода.
Светът е пълен с интересни дестинации. И няма по-удобен партньор в покоряването им! Представяме ви Новия КИА Каренс - достатъчно просторен и комфортен за да сбъдне мечтите ви. При това ще го направи със стил! Със забележителните 7 кресла, ефикасни двигатели и иновативна технология. Всичко, което трябва да направите е да се настаните удобно и да изберете любимия си саундтрак. Останолото оставете на новия Каренс. Толкова активен, колкото и вие!

Към каталога Искаш да си тук? Включи се.

за реклама и контакти с kazanlak.com | условия за ползване

Приятели: Морето.net | Монтана | ITni News | Хижа Бузлуджа | Стара Загора
0.34707