Лаборатория

Лабораторията на ДКЦ „Поликлиника“ извършва самостоятелна медико-диагностика. Оборудвана е със съвременна и надеждна апаратура. Освен установените в практиката стандарти, квалифицирани специалисти гарантират за получените резултати относно актуалното ви здравословно състояние, които са изследвани с висока прецизност.

В лабораторията на ДКЦ „Поликлиника“ можете да направите пълна кръвна картина, биохимичен анализ, коагулация. Изследват се още хормоните TSH, FT4 и туморен маркер за простата PSA.

Извършват се още изследвания за COVID-19 с бърз антигенен тест и количествено изследване на неутрализиращите антитела SARS-CoV-2 S1/S2 IgG, след прекарана COVID-19 вирусна инфекция.

Нова високотехнологична апаратура ще заработи през октомври месец в лабораторията. Апаратът ще се използва за изследване на женските полови хормони прогестерон и фоликулостимулиращият хормон FSH.

Лабораторията разполага  4 високо квалифицирани лаборанти, а за точността на изследванията отговаря д-р Йорданова. Работното време на лабораторията е от 7,30ч. до 17.00 ч.

 

Към каталога Искаш да си тук? Включи се.

за реклама и контакти с kazanlak.com | условия за ползване

Приятели: Морето.net | Монтана | ITni News | Хижа Бузлуджа | Стара Загора
0.67146