Covid

Ваксинация

Ваксинационният кабинет на ДКЦ „Поликлиника“ работи от понеделник до петък. Имунизацията се осъществяват с ваксина, по желание на пациента. Кабинета разполага с ваксините на Moderna, Pfizer/BioNTech, Oxford/AstraZeneca, Janssen. Работното време на кабинета е от 8,30ч. до 13.00 ч. Ваксинацията се извършва от д-р Даков, доскорошен началник на родилно отделение при УМБАЛ Проф. Стоян Киркович.

Към момента, в кабинета за ваксинация на „Поликлиниката“ са поставени около 10 000 ваксини.

Тел.: 0894 60 76 76

 

Имунизации на деца от 5 до 11 години

Имунизирането на деца от 5 до 11-годишна възраст се извършва с ваксината Comirnaty на Pfizer-BioNTech, в Районна Поликлиника Казанлък, етаж 1, кабинет №21.

Работно време:
петък: 12:00 - 13:30 часа

За предварително записване - д-р Виолета Червенкова, тел. 0877 860 554

 

Пробонабиращ кабинет

Пробонабиращият кабинет е разположен на първи етаж на ДКЦ Поликлиника, откъм южната страна на сградата, за да се избегне смесване на потоците при пациентите. В кабинета се тестват безплатно хора със симптоми, насочени от общопрактикуващи лекари с талон първо с бърз антигенен тест за първоначална диагноза и при положителен резултат - проба за PCR.

 

COVID зона /бивш Триажен кабинет/

В Covid зоната ще се извършват диагностични и лечебни дейности и услуги, които ще се осъществяват в извънболничната помощ и които ще се предоставят на пациенти със заболяването COVID-19. Тези диагностично-лечебни дейности включват лабораторни изследвания и предписване на необходимите лекарствени продукти за домашно лечение на пациента, които ще се заплащат 100% от НЗОК.
В зависимост от протичането на болестта пациентите ще се насочват и към хоспитализиране.

Работно време: Всеки делничен ден 07:30 - 16:30 часа 

 

Тестове за COVID-19

В лабораторията на здравното заведение се извършват изследвания за COVID-19 с бърз антигенен тест и количествено изследване на неутрализиращите антитела SARS-CoV-2 S1/S2 IgG, след прекарана COVID-19 вирусна инфекция.

Към каталога Искаш да си тук? Включи се.

за реклама и контакти с kazanlak.com | условия за ползване

Приятели: Морето.net | Монтана | ITni News | Хижа Бузлуджа | Стара Загора
0.13457