За нас

Клуб Хармония СПА е създаден през октомври 2009 година. Разположен е на 2 нива с обща площ 250 кв.м. Предлага голямо разнообразие от услуги и терапии за Вашата красота и здраве, под грижите на висококвалифицирания ни персонал.

На Ваше разположение са: СПА и козметични процедури в самостоятелни кабинети, финландска сауна, хидромасажна вана, маникюр и педикюр, професионален грим. В клуб Хармония СПА се работи с български и световни марки козметични продукти, предлагащи голям избор от ритуали и процедури достойни да задоволят и най-изтънчените вкусове. Предлагат се и клиентски продукти за Вашето лице и тяло в крак с най-новите тенденции в бранша.

КЛУБНИ КАРТИ

Клуб Хармония СПА предлага на редовните си клиенти клубни карти, чрез които да получат предимство при обслужването, както и допълнителни отстъпки от цените на услугите.

Детската карта е с номинал 35 лв., срещу които деца от 3 до 10 годишна възраст получават възможността да ползват услуги от преференциалното СПА Кидс меню и като допълнителен подарък - изненада в стреч карта.

Бронзовата карта е с номинал 50 лв., срещу които получавате терапии на стойност 50 лв., 2% стойностна отстъпка от цената на следващи услуги след изчерпване на номинала,достъп до промоции и активности, валидни само за бронзови клубни членове и като допълнителен подарък - изненада в стреч карта.

Сребърната карта е с номинал 100 лв., срещу които получавате терапии на стойност 100 лв., 5% стойностна отстъпка от цената на следващи услуги след изчерпване на номинала, достъп до промоции и активности, валидни само за сребърни клубни членове и като допълнителен подарък - изненада в стреч карта.

Златната карта е с номинал 200 лв., срещу които получавате терапии на стойност 200 лв., 10% стойностна отстъпка от цената на следващи услуги след изчерпване на номинала, предимство при обслужване, възможност за избор на бюти терапевт, достъп до промоции и активности, валидни само за златни клубни членове и като допълнителен подарък – изненада в стреч карта.

Платинената карта е с номинал 500 лв., срещу които получавате терапии на стойност 500 лв., 15 % стойностна отстъпка от цената на следващите услуги след изчерпване на номинала, предимство при обслужване, възможност за избор на бюти терапевт, достъп до промоции и активности, валидни само за платинени клубни членове и като допълнителен подарък - изненада в стреч карта.

Диамантената карта е с номинал 1 000 лв., срещу които получавате терапии на стойност 1 000 лв., 20 % стойностна отстъпка от цената на следващите услуги след изчерпване на номинала, предимство при обслужване,възможност за избор на бюти терапевт, достъп до промоции и активности, валидни само за диамантени клубни членове и като допълнителен подарък - изненада в стреч карта.

 

Клубната карта на клуб Хармония СПА може да се използва и за участие в клубни събития, тематични партита, благотворителни балове,персонализирани туристически пакети в България и чужбина, в които се ангажира и участва клуб Хармония СПА като част от добротворните каузи застъпени през календарната година.

С клубните карти могат да бъдат закупувани козметични продукти за домашна употреба от  клуб Хармония СПА с различни отстъпки.

Платинените и диамантените клубни карти участват автоматично в инсентив програмата „Кралство Хармония“.

Към каталога Искаш да си тук? Включи се.

за реклама и контакти с kazanlak.com | условия за ползване

Приятели: Морето.net | Монтана | ITni News | Хижа Бузлуджа | Стара Загора
0.07521