15:53 | 22 юли 14 10219

Стенли издаде нов сингъл

Стенли издаде нов сингъл / Новини от Казанлък

След близо 6-годишна творческа пауза, популярният казанлъшки фризьор Стенли Нанчев записа нов сингъл. Стенли е познат на хиляди казанлъчани, но малцина знаят, за неговите изяви в госпъл музиката. Християнската музика е страст на Стенли от десетилетия, започва да създава песни още през 1996 година. Той сам пише музиката и текстовете си, свири и пее. Има издадени над 10 албума, последните от които са „Чисто сърце”, „Докосване”, „Рахим” (заедно с група „Камертон”) и последният от 2008 година „ Силата на твоята любов”.

„Искам твоята любов” е заглавието на новия сингъл, който Стенли записа преди няколко месеца в професионално студио в Пловдив и днес представа за пръв път пред публика. Предстои към песента да бъде направен и видеоклип, в края на август, сега ви я представяме в адаптирана за видеоканала ни в You Tube вариант.

„Това е моето послание към хората, особено в днешното време и особено на фона на последните катаклизми. Кога се сещаме за Него? – когато стане най-трудно. Посланието ми е днес да имаме вяра, да се обърнем към Господ в днешния ден. Тази песен ми дойде като вдъхновение като песен за последното време,” разказва Стенли.

Предстои му догодина да участва за пореден път на фестивала за еврейска музика в Пазарджик „Моят възлюбен”, на който участват български изпълнители на еврейска музика и танци и има гости от цял свят.

Между творчеството, записите и фестивалите за религиозна музика, пред Стенли е ежедневието и непрестанните професионални предизвикателства, които той не спестява нито на себе си и семейството си, нито на усмихнатия си екип от млади фризьорки. Стенли е може би единственият фризьор в Казанлък, който отива на работа всяка сутрин в 6:30, а Салонът Стенли-стил е единственият, който работи нон стоп, дори в почивните дни – от 7:00 до 19:00 в делничните дни, от 7:00-до 17:00 в събота и от 8:00 до 15:00 всяка неделя.

Новото във фризьорски салон Стенли Стил са продуктите за коса на „Макадамия” – био продукти с екстракти от Макадамия - изцяло естествени бои за коса и терапия подходяща особено за суха коса. Стенли продължава да работи и с реномираните продукти на „Лакме” и „Алфапаф”.

Стенли Стил е единственият салон за красота в Казанлък, където се предлага професионална и безплатна диагностика на коса с микрокамера. Извършва се от професионално подготвени и сертифицирани специалисти, като този метод може да диагностира ранни етапи на заболявания на косата и скалпа и да предложи подходяща профилактика и лечение.

Не на последно място, Стенли стил, освен реномиран салон за ежедневни и официални прически и грим е и най-доброто място за избор на перука или удължаване и сгъстяване на коса – както за дамите, така и за мъжете. Стенли работи с най-добрият вносител на перуки и коси за удължаване и сгъстяване  фирма „Магама” – с естествени и изкуствени коси. Предлага огромен избор от перуки, тупета (за мъжете) и възможност за поръчка.

Стенли Стил организира и провежда курсове по фризьорство и издава сертификат.

 

Следвай новините от Казанлък
Сподели

Още новини от Казанлък:

Питаме Казанлък

Къде ще почивате това лято?

Следвай Казанлък във Facebook
Включи се с повече от 20 000 души, за да си винаги информиран
Следвай страницата kazanlak.com Следвай групата За Казанлак