09:00 | 16 септември 15 5031

Нов парк и асфалтирани улици в кв.”Васил Левски”

Нов парк и асфалтирани улици в  кв.”Васил Левски” / Новини от Казанлък

На 15-ти септември бе открит новият парк в Западното

На нов парк се радват вече жителите на казанлъшкия квартал „Васил Левски”. Днес, на 15-ти септември бе открита новата детска площадка пред блок № 1 в Западното.

Стойността на мащабния проект надхвърля 140 хиляди лева и е реализиран със средства от Инвестиционната програма на Община Казанлък за 2015 година. Положен е 4300 кв.м. асфалт, над 1000 кв.м. тротоарно пространство, много пейки, парково осветление, детски парк, 4 паркинга, 4 асфалтирани улици, нови шахти. В обръщение към жителите на квартала общинският съветник от ПП ГЕРБ Валентин Кралев сподели за апела на живущите там това пространство да се превърне в спокойно място за отдих- желание, което Община Казанлък удовлетвори.

„Благодаря на всички,които се включиха  в работните дейности тук, за да направим условията за живеене максимално добри”, това сподели кметът Галина Стоянова и изрази радостта си, че сега е просторно и има място както за възрастните хора, така и за децата. „Бъдете здрави, радвайте се на новия парк и го пазете, защото той е направен за вас”, каза още кметът Стоянова.

За доброто настроение и веселите игри се погрижи детски аниматори, а за всички малчугани имаше лакомства и балони.

15.09.2015г.                                   Пресцентър на Община Казанлък

Следвай новините от Казанлък
Сподели

Още новини от Казанлък:

Питаме Казанлък

Ще гласувате ли на предстоящите избори?

Следвай Казанлък във Facebook
Включи се с повече от 20 000 души, за да си винаги информиран
Следвай страницата kazanlak.com Следвай групата За Казанлак