14:08 | 28 септември 15 2781

Все още е в процес на изграждане обектът с провисналото покритие от PVC текстил в центъра на Казанлък

Все още е в процес на изграждане обектът с провисналото покритие от PVC текстил в центъра на Казанлък / Новини от Казанлък

Община Казанлък не е приела обекта, ще контролира изпълнението

Тази сутрин, 28.09.2015г. /понеделник/, в 8:00 часа в Община Казанлък постъпва сигнал за това, че покритието от PVC текстил на изграждащата се тента в „Културно- информационен център на открито” в гр.Казанлък, е провиснало.

Представители на Община Казанлък веднага реагираха на сигнала и екип отиде на мястото, в присъствието и на строителната фирма, отговаряща за изпълнението на обекта. От огледа бе установено, че са скъсани металните въжета, с които тентата е монтирана за стоманените колони.

Обектът е в процес на изграждане към този момент и Община Казанлък, в качеството си на възложител, все още не го е приела.
Във връзка с провисналото покритие от PVC текстил, се изготвя констативен протокол, който ще отрази етапа на изграждане на обекта и въз онова на него, строителят ще има задължението да изпълни съоръжението наново, съобразявайки се с изискванията на техническата документация.

Община Казанлък ще осъществява контрол при изпълнението!


28.09.2015 г.                      Пресцентър на Община Казанлък

Следвай новините от Казанлък
Сподели

Още новини от Казанлък:

Питаме Казанлък

Ще гласувате ли на предстоящите избори?

Следвай Казанлък във Facebook
Включи се с повече от 20 000 души, за да си винаги информиран
Следвай страницата kazanlak.com Следвай групата За Казанлак