12:47 | 07 септември 16 2410

Казанлък се включва в европейската кампания FlashMOVE

Казанлък се включва в европейската кампания  FlashMOVE / Новини от Казанлък

За първи път тази година FlashMOVE  ще се проведе в Града на розите. Казанлък ще се включи в проявата на 10 септември от 19.00 часа с проява  на Културно-информационен атрактивен център на открито „Севт III“ /КИАЦО/.

FlashMOVE e европейски флашмоб, част от кампанията NowWeMOVE. Събитието е има за цел да привлече общественото внимание към следващата го Европейска седмица на физическата активност и спорта – MOVE Week. През миналата година във FlashMOVE се включиха 22 европейски държави със 117 събития. Над 6500 танцьори се забавляваха и танцуваха обща хореография по едно и също време в 70 европейски града. FlashMOVE 2016 е вълна от движения и основната цел на тази мултиспорт хореография е да увлече в танц както организираните участници, така и зрителите, които от публика да се превърнат в активни участници и да освободят желанието си за танц заедно с цяла Европа.

В Казанлък FlashMOVE ще се организира от СНЦ“М.И.В“ и  НЧ“Възродена Искра-2000“, с подкрепата на Сдружение БГ Бъди Активен, който е организатор за цяла България.

Следвай новините от Казанлък
Сподели

Още новини от Казанлък:

Питаме Казанлък

Без какво не може на един абитуриентски бал?

Следвай Казанлък във Facebook
Включи се с повече от 20 000 души, за да си винаги информиран
Следвай страницата kazanlak.com Следвай групата За Казанлак