14:49 | 29 ноември 16 2587

Школа „Живопис” продължава да печели отличия от конкурси

 Школа  „Живопис” продължава да печели отличия от конкурси / Новини от Казанлък

Школа  „Живопис” към ОДК „Св.Ив.Рилски” спечели поредни отличия от участията на своите възпитаници в национални и международни конкурси за рисунка и фотография.

На Националния конкурс „Да уловиш мига”, организиран от ОУ „Отец Паисий” Русе, награди спечелиха Танина Костова – ІІ място и Ивайло Бонев – І място в раздел рисунка. Танина Костова спечели и още една награда в  раздел фотография, където спечели ІІ място. Темата на конкурса даде възможност на децата да пресъздадат красиви моменти от своето ежедневие. Откриването на националната изложба съвпадна с юбилея на училището – организатор на конкурса.

Деница Господинова бе отличена с ІІ място в Националния конкурс „Човекът и Космосът – настояще и бъдеще на човечеството”, организиран от фондация „Еврика”. Откриването на изложбата се състоя в музея „Земята и хората” в София.

На ІV Международен конкурс на детската рисунка „Илюстрации по народни приказки”, организиран от детска художествена школа Херсон, Украйна 16 –годишната Луиза Тотева бе отличена със специална награда. Младата казанлъчанка получи и покана за участие в церемонията по награждаване и откриване на международната изложба на 27 декември .
 

Следвай новините от Казанлък
Сподели

Още новини от Казанлък:

Питаме Казанлък

Ще гласувате ли на предстоящите избори?

Следвай Казанлък във Facebook
Включи се с повече от 20 000 души, за да си винаги информиран
Следвай страницата kazanlak.com Следвай групата За Казанлак