12:31 | 06 април 17 2914

Юбилеен брой на “Teen“s paper“ представиха от ПГЛПТ

Юбилеен брой на “Teen“s paper“ представиха от ПГЛПТ  / Новини от Казанлък

50-ят- юбилеен брой на вестник "Teen's paper" бе представен в Общинска библиотека „Искра”. Той се издава от литературен клуб „Млад писател” при Народно читалище „Родина" - Стара Загора, с ръководител Димитър Никленов. Част от клуба са четири момичета от Професионална гимназия по лека промишленост и туризъм, гр.Казанлък под вещото ръководство на г-н Захари Василев - преподавател по Български език и литература и зам. директор на ПГЛПТ.

Десетокласничките Стела, Кристияна, Неделина и Мария споделиха своя опит в издаването на вестника. Освен новите контакти и запознанства те признаха, че се учат на професионализъм и успешна работа в екип покрай издаването на тийнейджърския вестник.

Директорът на ОБ „Искра“ Анна Кожухарова изрази своето задоволство, че вижда толкова много млади и лъчезарни хора в културната институция и поздрави екипа на вестника за дръзновението, с което работят.

Ръководителят на вестника Димитър Никленов похвали момичетата от ПГЛПТ и сърдечно им благодари за прекрасната работа, която вършат.

Фолклорен ансамбъл “ Гъдулица“, Айкидо Клуб Имеон и мажоретния състав при професионалната гимназия взеха участие в програмата на юбилея и зарадваха гостите на ОБ „Искра“ с професионалните си изпълнения.

Следвай новините от Казанлък
Сподели

Още новини от Казанлък:

Питаме Казанлък

Къде ще почивате това лято?

Следвай Казанлък във Facebook
Включи се с повече от 20 000 души, за да си винаги информиран
Следвай страницата kazanlak.com Следвай групата За Казанлак