11:04 | 26 юли 17 2904

ИКТ Център със специални летни предложения за учениците

ИКТ Център със специални летни предложения за учениците / Новини от Казанлък

През август за децата „Интерактивни презентации с използване на Visual Basic Editor“ от 2 до 11 август и „Програмиране със Scratch“ от 14 до 29 август, за възрастните – обучения с ваучери.

Най-после можем да зарадваме всички деца, които питаха и желаеха нова среща с г-жа Кадиева. През август тя ще проведе два обучителни курса в компютърната зала за ИКТ Център.

Г-жа Кадиева, позната с това, че създава шампиони по информатика навсякъде в България, ще проведе един интересен за деца от 5-7 клас курс, свързан и с технологии, и с програмиране. Презентациите стават ежедневие за развиващия се човек, търсещ изява и предлагащ своите възможности. Обучението „Интерактивни презентации с използване на Visual Basic Editor“ ще бъде от 2 до 11 август, най-вероятно от 17 до 19:15 часа. Цената е 140-180 лв. според броя на записалите се ученици.

Искаш ли да откриеш нови възможности на програмата Power Point?
Мислиш, че с Power Point не могат да се правят игри?
Тестовете са скучни и трудни?

Ако отговорите ти на тези въпроси е „ДА“, ако те събуждат любопитството ти, ако си готов да преоткриеш нови възможности на любимата си програма, за които не си подозирал – заповядай при нас! Този курс е за теб!

Очакваме те! Групата е до 10 обучаеми! Побързайте!

Г-жа Кадиева беше и един от пионерите-учители, които разработи обучения с програмния език Scratch и от три години провеждаме обучения в Детската академия по програмиране в ИКТ Център. Изпревари дори с една година предложението към децата на Софтуерен университет. Нашите ученици се класираха на първите места на състезанията по програмиране и информационни технологии – Искрен от 5-и клас е най-добрият програмист в България две поредни години, Калоян е първи пред всички шестокласници по технологии, Георги и Йордан с Грамоти за оригинални идеи. Scratch (Скрач) е компютърен език, създаден специално за нуждите на образователните институции и обучението на деца. Разработен е от MIT (Масачузетския технологичен институт е номер 1 в списъка на университетите по престиж) и се ползва безплатно. Интересен, забавен, лесен за усвояване, програмният език Scratch дава възможност на начинаещите ученици да се запознаят с основни алгоритмични конструкции, да навлязат в света на алгоритмите и програмирането. Scratch е език създаден с цел първоначално обучение по програмиране. Съобразен със съвременните тенденции в програмирането, той дава възможност на учениците едновременно да се обучават и развиват творческото си мислене. Курсът ще се проведе в продължение на 2 седмици по 3 учебни часа всеки работен ден /10 работни дни по 3 учебни часа/. Длъжници сме на много деца, които не успяхме миналото лято да включим в летния курс по програмиране по Scratsh и първия курс тази година, било поради запълване на бройката или тяхната ангажираност. Записваме деца 3-6 клас и ще се проведе от 14 до 29 август. Цената е 140-180 лв.

За децата, които са били на наши курсове и за две записани от едно семейство деца – 20% отстъпка!
Продължаваме с полудневната занималня с компютър и английски език, с един цял ден за приключения, екскурзии и плаж. Таксата е  30 лв. на седмица, възраст на децата - 1-4 клас.

За възрастните започнахме организиране на обучения по професии, компютри и езици по дълго чаканата европейска програма „Ваучери за заети лица“, която осигурява обучение за работещи хора. 50 млн. лева са предвидени за курсове по чужди езици, професионално обучение и осигуряване на дигитална компетентност. „Ваучери за заети лица“ е продължение на старите програми „Аз мога“ и „Аз мога повече“, с няколко изключения: без дистанционни обучения, ваучери ще се полагат само на хора със средно и по-ниско образование, програмата ще поема 85% от цената, останалите 15 на сто ще се доплащат от кандидатите. Ние предлагаме:

Обучения по дигитална компетентност: Графичен дизайн с CorelDraw, Графичен дизайн с PhotoShop, Kомпютърно чертане с AutoCAD, Компютърно счетоводство с Микроинвест Делта про, , Работа с пълнофункционална географска информационна система GIS Explorer, Създаване на презентации с Microsoft Office PowerPoint, Дигитална компетентност - базово ниво, Дигитална компетентност на експертно ниво, Работа с електронни таблици с Microsoft Office Excel, Текстообработка с Microsoft Office Word, Работа в Интернет – търсене, комуникация, сигурност и създаване на уеб сайт
Езикови обучения: Английски, Немски, Италиански, Испански

Професионални обучения: Оператор на компютър, Графичен дизайнер, Оперативен счетоводител, Офис – мениджър, Сътрудник в малък и среден бизнес, Сътрудник в бизнес – услуги, Продавач - консултант.

Ние допълваме предложенията си и ако имате интерес към някой софтуер, можем да разработим обучение за него. Всеки може да изкара по едно професионално и едно дигитално или езиково обучение. Двете обаче трябва да са едно след друго. Моят съвет е, за да се възползвате изцяло от програмата, първо да заявите дигиталното обучение, защото е много по-кратко /около 45-50 часа/ а след това професионално /минимум 300 до 960 часа/. В обратния вариант парите могат да се изчерпат и да не успеете с ключовите компетенции.

Независимо кой доставчик на обучения ще изберете, не пропускайте шанса си за почти безплатно обучение, с което ще сте по-конкурентни на пазара на труда, ще очертае нови хоризонти, ще даде нови възможности да разнообразите живота си и самочувствие на развиващ се човек!

Записване в офиса на ЦПО към ИКТ Център, ул."Искра" 26, ет. 2, офис 25, тел 0878216023, Радостина Кацарова

Следвай новините от Казанлък
Сподели

Още новини от Казанлък:

Питаме Казанлък

Без какво не може на един абитуриентски бал?

Обяви от Казанлък:

Продава прясно агнешко директно от фермата в село Шейново

Продава прясно агнешко директно от фермата в село Шейново

Ферма в с.Шейново продава агнешко месо директно от фермата цена за кг 22.00 лева, агнешки комплект за дроб сърма...

Разни 26/04/2024 с.Шейново
Кингс Валей Медикъл и СПА хотел търси да назначи Сервитьори и Бармани

Кингс Валей Медикъл и СПА хотел търси да назначи Сервитьори и Бармани

Кингс Валей Медикъл и СПА хотел търси да назначи СЛУЖИТЕЛИ в отдел „Храни и напитки“ (заведенията на хотела) на...

Работа 11/04/2024 гр.Казанлък
“Аквапарк “ Овощник търси да назначи персонал за предстоящия летен сезон

“Аквапарк “ Овощник търси да назначи персонал за предстоящия летен сезон

“Аквапарк “ Овощник, търси да назначи персонал за предстоящия летен сезон: Готвачи/ топла и студена кухня/, спасители,бармани,...

Работа 10/04/2024 с.Овощник
Фирма ”Мед Метал” търси да назначи работник в сферата на вторичните суровини и работник за Автоморга

Фирма ”Мед Метал” търси да назначи работник в сферата на вторичните суровини и работник за Автоморга

Фирма ”Мед Метал” на разклона за гр.Крън, търси да назначи работник в сферата на вторични суровини и работник...

Работа 10/04/2024 гр.Крън
Нова Ф 49 търси да назначи Касиер

Нова Ф 49 търси да назначи Касиер

Стани част от екипа на строителен търговски център Нова Ф 49 на позиция касиер. Ако сте положително настроени...

Работа 09/04/2024 гр.Казанлък
Ню Йорк Пъб гр.Казанлък търси да назначи сервитьори, пицари и помощник кухня

Ню Йорк Пъб гр.Казанлък търси да назначи сервитьори, пицари и помощник кухня

Ню Йорк пъб гр.Казанлък, търси да назначи сервитьори, пицари и помощник кухня. За информация на място в Ню Йорк...

Работа 03/04/2024 гр.Казанлък

Най - четени новини

за последната седмица

Първа среща с претендентките за Царица Роза 2024

6247 | 25 април 2024

Станал е инцидент в района на казанлъшкото полицейско управление

5933 | 22 април 2024

Богата и пъстра програма, предлага културния календар на Етнографски комплекс „Дамасцена“ за сезон 2024

4732 | 24 април 2024

Крадец заряза колелото си и избяга след гонка в Казанлък

4500 | 23 април 2024

В Казанлък започва подготовката на филм свързан с тракийската култура

4384 | 23 април 2024

Арестант скочи от втория етаж на полицейското управление в Казанлък

3848 | 22 април 2024

Започната е проверка за изясняване на факти и обстоятелства във връзка с инцидент в РУ-Казанлък

3077 | 23 април 2024

„Капачки за бъдеще“ в Казанлък: Доброволци събираха пластмасови капачки и метални кенчета за неонатална линейка и кувьоз

2776 | 21 април 2024

Доброволец от Испания в Казанлък, първи впечатления

2667 | 23 април 2024

Микробус и лека кола катастрофираха в района на Дунавци

2089 | 20 април 2024
Sesame Казино Игри
Следвай Казанлък във Facebook
Включи се с повече от 20 000 души, за да си винаги информиран
Следвай страницата kazanlak.com Следвай групата За Казанлак