15:22 | 05 август 20 1925

Десетият Еко фест завърши с изложба и танци в центъра на Казанлък

Фотоизложба събра 10-години Еко фестивал в Казанлък, а откриването ѝ сложи естествен завършек на тазгодишното юбилейно издание на фестивала. Изложбата бе открита днес в 10:00 часа на витрината на Инфоцентъра, като събитието бе допълнено и от Зумба с Гери на улица „Искра”. Освен във зумбата, доброволците се включиха и в няколко хора - български и чуждестранни, в центъра на Казанлък.

В платната, които ще останат до края на месец август в Инфоцентъра, може да видите снимки от Еко фестивалите на Иван Бонев - kazanlak-bg.info, Габриела Гроздева - kazanlak.com, Юлиян Стоев – Юлис, Давид Кулев, Румен Сомов, Естер Хорват и Пламен Ганчев.

В кадрите ще откриете колажи от различните събития, плакати и инициативи през годините. Две инициативи от Еко фестивалите бяха наградени от Министерството на околната среда и водите награди – едната е за снимка на плавателен сал от изхвърлени пластмасови бутилки на язовир Копринка, а другата е за самия проект по време на фестивала.

Събитието бе с подкрепата на Община Казанлък, а организатор е МЦР "Взаимопомощ", по проект "Дълбоки корени" на програма "Еразъм+" и проект "Взаимопомощ" на програма "Европейски корпус за солидарност".

Следвай новините от Казанлък
Сподели

Още новини от Казанлък:

Питаме Казанлък

Къде ще почивате това лято?

Следвай Казанлък във Facebook
Включи се с повече от 20 000 души, за да си винаги информиран
Следвай страницата kazanlak.com Следвай групата За Казанлак