15:16 | 10 март 22 3895

Радиолюбителите се събират за 30-ти път, но този път на язовир Копринка

Радиолюбителите се събират за 30-ти път, но този път на язовир Копринка / Новини от Казанлък

За 30-ти пореден път, през юни Казанлък отново ще бъде домакин на международната радиолюбителска среща "Хоби Радио Експо Казанлък - 2022". Събитието ще се проведе на 10, 11 и 12 юни, и се провежда под егидата на Българската федерация на радиолюбителите, а организатори са Владимир Даскалов - LZ1KZ и Руско Русев – LZ1RT.

Тазгодишната среща на радиолюбителите ще се състои на ново място – край язовир Копринка, в двора на хотел „Роза”.

За всички радиолюбители, техните семейства и приятели, които желаят да участват са предвидени 17 двуместни бунгала в двора, 10 двойни и 5 тройни стаи в хотела. За настаняване може да се обръщате директно към собственика на комплекса: Назим  тел:+39897953279

Тази година изложение няма да има, но организаторите са предвидили възможност за базар на ретротехника и части. За момента не е потвърдено, но се очакват посетители от Румъния, Турция, Сърбия и Гърция.

„Хоби Радио Експо Казанлък – 2022” ще бъде със символичен билет за вход на цена 1 лв. Търговец от лека кола (микробус) ще трябва да заплати 15 лв., а индивидуален търговец – 10 лв. Таксите ще се заплащат директно на място.

Следвай новините от Казанлък
Сподели

Още новини от Казанлък:

Питаме Казанлък

Ще гласувате ли на предстоящите избори?

Следвай Казанлък във Facebook
Включи се с повече от 20 000 души, за да си винаги информиран
Следвай страницата kazanlak.com Следвай групата За Казанлак