15:57 | 24 юни 22 1163

Предстои кулминацията в Турне на красотата на ПГ “Акад. Петко Стайнов“

Последният ден от месец май даде старт на „Турне на красотата 2022” в село Хаджидимитрово. Благодарение на инициативността на директора господин Ялъмов ние станахме част от един цветен, слънчев и приказен финал на учебната година за малките възпитаници! Коафьорите на Профилирана гимназия „Акад.Петко Стайнов“ вплетоха цветовете на дъгата в косите на децата и ги дариха с най-празничната визия по случай предстоящия 1 юни!

Вторият ден от „Турне на красотата 2022” се състоя на 1 юни в село Шейново, където наш домакин бе господин Манчев - директор на училището. В деня на детето нашите таланти подариха нова празнична визия на възпитаниците на учебното заведение. Събитието премина под мотото ,,Коафьори и новатори – красиви всеки ден!“

Локация три – поредната спирка от „Турне на красотата 2022”, се състоя на 2 юни с любезното съдействие на госпожа Желязкова, директор на училището в село Горно Черковище. Тук в творческото ателие като модели се включиха както ученици, така и учители. Цвят, слънце и добро настроение владееха бизо двучасовото участие на коафьорите от Профилирана гимназия ,,Академик Петко Стайнов“. Разделихме се с обещание за скорошни срещи носещи красота и настроение!

Ден четвърти от „Турне на красотата 2022” на Профилирана гимназия „Акад.Петко Стайнов“ завладя и град Шипка. 6 юни - любезните домакини от планинското градче начело с госпожа Колева директор на училището поеха инициативата и ни подкрепиха в нашата мисия.Признателни сме , че в нейно лице срещаме дългогодишен партньор и верен сътрудник в съвместните ни проекти.

7 юни „Турне на красотата 2022” гостува в китното село Копринка. Благодарим на госпожа Божилова директор на училището за активното съдействие, безрезервна подкрепа и добра организация. Посещението ни там се превърна в истински празник на цветове, усмивки и изящество. Фризьорите от Профилирана гимназия „Акад. Петко Стайнов“ сътвориха поредното вълшебство за деца и преподаватели!

Ден шести „Турне на красотата 2022” е в разгара си. На 8 юни фризьорите  гостуват в град Крън. Госпожа Василева директор на училището ни посрещна топло в наскоро обновеното слънчево школо. Училищният  двор се превърна в сцена, на която си подадоха ръка талантът на младите професионалисти и трепетното очакване на деца и учители. Пореден приказен и усмихнат ден!

Деветият ден на месец юни ни отведе в Бузовград. Възхитени останахме от празничната атмосфера,  с която домакините ни посрещнаха. Възпитаниците на госпожа Алтънска ни очароваха с импровизирана танцова програма, която ни създаваше настроение до края на творческото ателие. Слънце, цвят и изкуство се вплетоха в косите на малките модели. Настроение и удовлетвореност от поредният ден на „Турне на Красотата 2022“ на Профилирана гимназия „Акад. Петко Стайнов“.

Датата е 10 юни „Турне на красотата 2022” - продължава. Гостувахме на казанлъшкото училище с родолюбиво име „Мати Болгария“. Приветлива и сърцата, госпожа Попова отвори широко за нас ръководеното от нея учебно заведение. Коафьорите от Профилирана гимназия „Акад. Петко Стайнов“ отговориха на всяко едно от предизвикателствата на домакините с качества и професионализъм!

За „Турне на красотата 2022” 13 юни е щастлива дата - бяхме на гости на село Енина. За  екипа на „Турне на красотата“  Енина е по- специално! Тук ние се връщаме винаги с трепет, защото знаем, че ни чакат доказани партньори и приятели в лицето на госпожа Дончева - кмет на селото. В слънчевият двор на училището ни посрещна другият наш домакин госпожа Начева директор на школото .Феерия, изящество, красота, изкуство, блясък и великолепие!
На 20 юни гостувахме на Основно училище „Паисий Хилендарски“, град Казанлък. В училището ни посрещна директора госпожа Колева. Нашите ученици демонстрираха умения и професионализъм и отново сътвориха феерия от цвят, красота и изящество!

„Турне на красотата 2022” върви към своя край. На 21 юни нашите фризьори гостуваха на Основно училище ,,Чудомир“ град Казанлък. Тук се получи интересна среща между гости и домакини, тъй като част от младите коафьори са завършили учебното заведение. Професионалните им  умения събудиха гордост и възхита у техните прогимназиални преподаватели.

Въпреки финала приказката не свършва до тук. Очаквайте кулминацията на поредното успешно „Турне на красотата 2022“.

Благодарим ви за доверието!

Още новини от Казанлък:
Питаме Казанлък

Ще гласувате ли на предстоящите избори?

Следвай Казанлък във Facebook
Включи се с повече от 20 000 души, за да си винаги информиран
Следвай страницата kazanlak.com Следвай групата За Казанлак
';