15:57 | 24 юни 22 1631

Предстои кулминацията в Турне на красотата на ПГ “Акад. Петко Стайнов“

Предстои кулминацията в Турне на красотата на ПГ “Акад. Петко Стайнов“ / Новини от Казанлък

Последният ден от месец май даде старт на „Турне на красотата 2022” в село Хаджидимитрово. Благодарение на инициативността на директора господин Ялъмов ние станахме част от един цветен, слънчев и приказен финал на учебната година за малките възпитаници! Коафьорите на Профилирана гимназия „Акад.Петко Стайнов“ вплетоха цветовете на дъгата в косите на децата и ги дариха с най-празничната визия по случай предстоящия 1 юни!

Вторият ден от „Турне на красотата 2022” се състоя на 1 юни в село Шейново, където наш домакин бе господин Манчев - директор на училището. В деня на детето нашите таланти подариха нова празнична визия на възпитаниците на учебното заведение. Събитието премина под мотото ,,Коафьори и новатори – красиви всеки ден!“

Локация три – поредната спирка от „Турне на красотата 2022”, се състоя на 2 юни с любезното съдействие на госпожа Желязкова, директор на училището в село Горно Черковище. Тук в творческото ателие като модели се включиха както ученици, така и учители. Цвят, слънце и добро настроение владееха бизо двучасовото участие на коафьорите от Профилирана гимназия ,,Академик Петко Стайнов“. Разделихме се с обещание за скорошни срещи носещи красота и настроение!

Ден четвърти от „Турне на красотата 2022” на Профилирана гимназия „Акад.Петко Стайнов“ завладя и град Шипка. 6 юни - любезните домакини от планинското градче начело с госпожа Колева директор на училището поеха инициативата и ни подкрепиха в нашата мисия.Признателни сме , че в нейно лице срещаме дългогодишен партньор и верен сътрудник в съвместните ни проекти.

7 юни „Турне на красотата 2022” гостува в китното село Копринка. Благодарим на госпожа Божилова директор на училището за активното съдействие, безрезервна подкрепа и добра организация. Посещението ни там се превърна в истински празник на цветове, усмивки и изящество. Фризьорите от Профилирана гимназия „Акад. Петко Стайнов“ сътвориха поредното вълшебство за деца и преподаватели!

Ден шести „Турне на красотата 2022” е в разгара си. На 8 юни фризьорите  гостуват в град Крън. Госпожа Василева директор на училището ни посрещна топло в наскоро обновеното слънчево школо. Училищният  двор се превърна в сцена, на която си подадоха ръка талантът на младите професионалисти и трепетното очакване на деца и учители. Пореден приказен и усмихнат ден!

Деветият ден на месец юни ни отведе в Бузовград. Възхитени останахме от празничната атмосфера,  с която домакините ни посрещнаха. Възпитаниците на госпожа Алтънска ни очароваха с импровизирана танцова програма, която ни създаваше настроение до края на творческото ателие. Слънце, цвят и изкуство се вплетоха в косите на малките модели. Настроение и удовлетвореност от поредният ден на „Турне на Красотата 2022“ на Профилирана гимназия „Акад. Петко Стайнов“.

Датата е 10 юни „Турне на красотата 2022” - продължава. Гостувахме на казанлъшкото училище с родолюбиво име „Мати Болгария“. Приветлива и сърцата, госпожа Попова отвори широко за нас ръководеното от нея учебно заведение. Коафьорите от Профилирана гимназия „Акад. Петко Стайнов“ отговориха на всяко едно от предизвикателствата на домакините с качества и професионализъм!

За „Турне на красотата 2022” 13 юни е щастлива дата - бяхме на гости на село Енина. За  екипа на „Турне на красотата“  Енина е по- специално! Тук ние се връщаме винаги с трепет, защото знаем, че ни чакат доказани партньори и приятели в лицето на госпожа Дончева - кмет на селото. В слънчевият двор на училището ни посрещна другият наш домакин госпожа Начева директор на школото .Феерия, изящество, красота, изкуство, блясък и великолепие!
На 20 юни гостувахме на Основно училище „Паисий Хилендарски“, град Казанлък. В училището ни посрещна директора госпожа Колева. Нашите ученици демонстрираха умения и професионализъм и отново сътвориха феерия от цвят, красота и изящество!

„Турне на красотата 2022” върви към своя край. На 21 юни нашите фризьори гостуваха на Основно училище ,,Чудомир“ град Казанлък. Тук се получи интересна среща между гости и домакини, тъй като част от младите коафьори са завършили учебното заведение. Професионалните им  умения събудиха гордост и възхита у техните прогимназиални преподаватели.

Въпреки финала приказката не свършва до тук. Очаквайте кулминацията на поредното успешно „Турне на красотата 2022“.

Благодарим ви за доверието!

Следвай новините от Казанлък
Сподели

Още новини от Казанлък:

Питаме Казанлък

Каква сума от месечния бюджет отделяте за храна?

Обяви от Казанлък:

ЗПП ЕООД предлага под НАЕМ нов модел автовишка с хидравличен кош

ЗПП ЕООД гр.Шипка предлага под НАЕМ нов модел автовишка IVECO с хидравличен кош,въздух и ток 220V с осигурен оператор....

Платени съобщения 18/03/2024 гр.Казанлък
Покана за общо събрание на ТД „Орлово гнездо“ Казанлък

Покана за общо събрание на ТД „Орлово гнездо“ Казанлък

Управителният съвет на Туристическо дружество „Орлово гнездо“ град Казанлък съобщава на своите членове , че...

Платени съобщения 10/03/2024 гр.Казанлък
Продавам къща за гости в гр. Черноморец с разработен бизнес

Продавам къща за гости в гр. Черноморец с разработен бизнес

Продавам къща за гости в гр. Черноморец с разработен бизнес. Без Посредник- Директно от собственик. Възможност...

Платени съобщения 06/03/2024 гр.Казанлък
 Kia Казанлък -Мончев-90 ООД  търси да назначи ТЕХНИЧЕСКИ СПЕЦИАЛИСТ в пункт за периодични технически прегледи на МПС

Kia Казанлък -Мончев-90 ООД търси да назначи ТЕХНИЧЕСКИ СПЕЦИАЛИСТ в пункт за периодични технически прегледи на МПС

За длъжността ТЕХНИЧЕСКИ СПЕЦИАЛИСТ в пункт за периодични технически прегледи на МПС, трябва да имате средно...

Работа 06/03/2024 гр.Казанлък
Комплекс Артемида търси да назначи камериерки

Комплекс Артемида търси да назначи камериерки

Комплекс Артемида край язовир Копринка търси да назначи камериерки на постоянен трудов договор. Работата е целогодишна....

Работа 29/02/2024 гр.Казанлък

Най - четени новини

за последната седмица

На 9-ти април отварят архео комплекса „Светът на траките“

10787 | 27 март 2024

Д-р Красимир Пейчев подаде оставка като управител на ДКЦ “Районна Поликлиника“ Казанлък

9436 | 25 март 2024

Изявените възпитаници на МГ: Тихомир Глухарев, който е единственият българин от областта, студент в престижния Оксфордски университет

5590 | 26 март 2024

Старши комисар Красимир Христов е новият директор на ОДМВР-Стара Загора

4886 | 28 март 2024

Голямо количество нелегален алкохол иззеха полицейски служители

3451 | 27 март 2024

Шофьор на “Хонда“ блъсна 82-годишна пешеходка

3361 | 25 март 2024

Абитуриенти от ПХГ ,,Св.Св. Кирил и Методий“ с емоционална и вълнуваща покана за бала към своята класна/ ВИДЕО

2518 | 26 март 2024

Мъж е с опасност за живота след сбиване на междуселски път

2446 | 25 март 2024

След мащабна операция на ГДБОП са иззети над 500 предмета, сред които тракийски шлем и антични златни накити

2423 | 22 март 2024

В музей „Чудомир“ представиха краеведски труд за творчеството на казанлъшката писателка и общественик Лилия Димитрова

2372 | 22 март 2024
Sesame Казино Игри
Следвай Казанлък във Facebook
Включи се с повече от 20 000 души, за да си винаги информиран
Следвай страницата kazanlak.com Следвай групата За Казанлак