11:16 | 15 ноември 22 6836

Блъснатото момче от Бузовград почина

Блъснатото момче от Бузовград почина / Новини от Казанлък

Малкият Иван от село Бузовград почина тази сутрин в УМБАЛ „Проф. д-р Стоян Киркович“ Стара Загора. Това съобщиха днес в социалните мрежи, близки и приятели на семейството. „Най-лошото се случи ,връщане назад няма. Призовавам цялото село, днес от 17:00 до 20:00 на центъра да излезнат и да защитават правата си. Всички ние имаме роднини, семейства, деца, родители нека да не оставяме нещата така нека бъдем единни.“, призовават близки и приятели на опечаленото семейство.

Припомняме, че 14-годишното дете беше пометено от пиян и дрогиран шофьор на 11-и ноември в 17:30 часа вечерта в Бузовград, посока село Розово. В деня на инцидента стана ясно, че водачът на лекия автомобил 57-годишния Димитър К. е употребил метамфетамин,а алкохолната му проба е отчела резултат над 1.2 промила.

Жителите на село Бузовград настояват за справедливост, по-сурови наказания за нарушителите на пътя както и държат да бъдат изградени легнали полицаи в селото, осветление, маркировки, знаци, пешеходни пътеки, видеонаблюдение.

Следвай новините от Казанлък
Сподели

Още новини от Казанлък:

Питаме Казанлък

Къде ще почивате това лято?

Следвай Казанлък във Facebook
Включи се с повече от 20 000 души, за да си винаги информиран
Следвай страницата kazanlak.com Следвай групата За Казанлак