12:38 | 17 ноември 22 1233

Треньорите по плуване на шампионката Христослава Колева, с отличие от конкурса “Агент на промяната 22 г.“

Треньорите по плуване на шампионката Христослава Колева, с отличие от конкурса “Агент на промяната 22 г.“ / Новини от Казанлък

На 16-и ноември в хотел Маринели в София се проведе церемонията по награждаване в конкурса "Агент на промяната 22 г."

В категорията „Агент на промяната във всеки"  трето място спечелиха треньорите по плуване на шампионката Христослава Колева, която се състезава за СК Траяна - Теодора Петкова и Виктория Колева.

"Радвам се, че труда, добрината и безпрекословната грижа, която Теодора и Виктория положиха за Христослава през годините беше оценена, защото те всекидневно чрез делата си променят нагласите на обществото. Те са хора с големи сърца ,които  виждат потенциала в “различните” деца и с готовност помагат в сбъдването на мечтите им (понякога на пръв поглед малки и обикновени мечти, като това да имаш право и достъп до спорт). Радвам ,че най-накрая те получиха заслужено признание за труда си!", сподели в социалната мрежа майката на Хриси, Иванка Колева.

На церемонията присъства Виктория Колева, защото нейната колежка Теодора Петкова беше възпрепятствана. "Наградата ще стигне и до нея, защото тя  е за техния общ труд и промяна, които направиха в Христослава и в много други специални деца като нея.", добави Колева.

Следвай новините от Казанлък
Сподели

Още новини от Казанлък:

Питаме Казанлък

Къде ще почивате това лято?

Следвай Казанлък във Facebook
Включи се с повече от 20 000 души, за да си винаги информиран
Следвай страницата kazanlak.com Следвай групата За Казанлак