15:29 | 27 февруари 23 2502

Възраждане с трима казанлъчани в листата за предстоящите избори

Възраждане с трима казанлъчани в листата за предстоящите избори / Новини от Казанлък

На пресконференция в Стара Загора, структурата на “Възраждане” представи кандидатите за народни представители в листата на политическата организация за 27 мнгомандатен избирателен район за предстоящите парламентарни избори на 2 април.

В листата отново откриваме няколко казанлъшки имена. Това са Димитър Пашев, д-р Калин Калинов и Симеон Шопов.

Водач на листата е Искра Михайлова. Тя е висше образование, специалност „Връзки с обществеността“. След като беше общински съветник на “Възраждане” в Общински съвет Стара Загора в периода 2019 – 2021 година стана и народен представител на 47 и 48 Народно събрание, избрана от 27 МИР Старозагорски.

Втори в листата е Даниел Проданов -  с висше образование, Магистратура Психология и културна антропология. Работи като учител по история и литература.  Той е областен координатор на “Възраждане” за Област Стара Загора

Трети в листата е Димитър Пашев с висше образование, Магистър „Управление на образованието“, учител по български език и история, треньор по шах. Димитър Пашев е  народен представител на “Възраждане” от 48 Народно събрание и председател на структурата на “Възраждане” в Казанлък.

На четвърто място е Ива Ангелкова – с висше образование, Магистър инженер Техника и технология за опазване на морето и околната среда,  Към настоящия момент общински съветник на Възраждане в Общински съвет Стара Загора

Пети е Галин Динев - завършил аграрна икономика, работи в сферата на търговията.

Шести е д-р Калин Калинов – доктор по химия от БАН, магистър по „Анализ и контрол на храните“. Занимава се с дигитализация на химически заводи.
 
Седми е Тодор Делчев с висше образование, „Автоматика, информационна и управляваща техника“, работи в сферата на енергетиката от 10 години.

На осмо място е Симеон Шопов, магистър специалност „Авиоинженер“, работи като програмист. Заместник председател на структурата на “Възраждане” в  Казанлък.

Девети е Стилян Христов. Той е със специалност „Екология и опазване на околната среда“. Развива се професионално в сферата  на търговията.

На десето място е Александрина Василева. Тя е със специалност „Руска филология“. Работи в сферата на транспорта.
 
На единадесето място е Дончо Радев. Той е със специалност „Регионално планиране“. Развива се професионално в сферата на фармацевтиката и логистиката.

“Възраждане” ще се яви на предстоящите избори с надслов “Избери свободата!”.

Следвай новините от Казанлък
Сподели

Още новини от Казанлък:

Питаме Казанлък

Къде ще почивате това лято?

Следвай Казанлък във Facebook
Включи се с повече от 20 000 души, за да си винаги информиран
Следвай страницата kazanlak.com Следвай групата За Казанлак