16:52 | 28 февруари 23 2341

Двама казанлъчани в редиците на коалиция “Продължаваме Промяната – Демократична България“

Двама казанлъчани в редиците на коалиция “Продължаваме Промяната – Демократична България“ / Новини от Казанлък

Коалиция "Продължаваме Промяната – Демократична България" регистрира днес листата си с кандидати за народни представители в Районната избирателна комисия в Стара Загора.

Документите внесе водачът и бивш народен представител от „Продължаваме Промяната“ в 47-я и 48-я парламент Радослав Рибарски. В листата са включени 22 имена. "Имаме представители на различни сектори - юристи, архитекти, учители, лекари. Каузата тук за региона винаги е енергетиката, как ще се подходи спрямо плана за възстановяване и устойчивост, запазване на мощностите и сигурността, която те ни дават", коментира водачът Радослав Рибарски след регистрацията. "Очакваме добро представяне в региона, защото обединяваме потенциала на двете формации", допълни вторият в листата Атанас Славов.

Радослав Рибарски бе водач на листата на „Продължаваме Промяната“ в 27 МИР – Стара Загора и при предишните два избора за парламент. Той беше народен представител в 47-ия и 48-я парламент. В листата откриваме и две казанлъшки лица - това са поставеният под номер 9 Васил Томов, който бе част от листата на "Продължаваме промяната" на предишните избори, и Иван Лапчев под номер 15, който бе сред редиците на "Демократична България".

„Подредбата на листата в 27 старозагорски МИР не цели просто да излъчи народни представители от региона, а да предостави на българския парламент личности и професионалисти от сферата на енергетиката, образованието и съдебната система.”, коментира казанлъчанинът и кандидат за народен представител Васил Томов.

Пълната листа на Коалиция „Продължаваме Промяната – Демократична България“ вижте тук:

1.Радослав Рибарски – завършил УНСС със специалност „Международни икономически отношения“ и магистърска степен по „Управление на международни проекти“ отново във факултет „Международна икономика и политика“ в УНСС. Професионалният му опит към момента е основно в сектор енергетика и машиностроене. Интересът му към иновативните технологии в началото го насочва към възобновяемите енергийни проекти. Най-ценен и задълбочен опит в енергетиката добива чрез работата си по международни проекти в областта на ТЕЦ и оползотворяване на отпадъци.
Народен представител в 47-ия и 48-я парламент. Председател на Комисията по енергетика в 47-то Народно събрание, заместник председател на Комисията по енергетика в 48-то Народно събрание, член на Комисията по отбрана и в двата парламента.

2. Атанас Славов – Народен представител в 45-то, 46-о, 47-о и 48-о Народно събрание. Юрист-конституционалист, преподавател по публичноправни науки в СУ „Св. Климент Охридски”. Доктор по право на Университета на Глазгоу и доктор по конституционно право на СУ. Адвокат в гражданския сектор. Бил е съветник по конституционни въпроси на вицепремиера и министър на правосъдието Христо Иванов (2014–2015 г.) и съветник по законодателни въпроси на вицепремиера и министър на вътрешните работи (2016 г.). Участвал е в екипа, подготвил промените в Конституцията през 2015 г., както и в подготовката на десетки законопроекти.

3. Радослав Василев – Завършил УНСС със специалност „Икономика“ и магистратура „Публичен мениджмънт“ в Нов български университет. Придобива професионален опит в сферата на търговията и маркетинга. Преди три години се завръща в град Стара Загора, където развива собствена фирма с дейност в областта на външна и печатна реклама. Народен представител в 47-то и 48-то Народно събрание, член на Комисията по външна политика и на Комисия по труда, социалната и демографската политика.

4.Димитър Чорбаджиев - Машинен инженер по специалност  „Транспортна Техника и Технологии” от Русенски Университет „Ангел Кънчев” – град Русе и магистър  по „Технология и организация на автомобилния транспорт”. От шестнадесет години е мениджър продажби в старозагорска търговска фирма

5. Теодора Нончева – завършва висшето си образование във Варна и Пловдив, където учи „Бизнес информатика с английски език“.Живее и работи в Стара Загора като учител по информатика и информационни технологии в гимназиален етап, като преподавател в Тракийски университет и обучител на учители за квалификационни кредити.

6.Явор Янулов -  Завършва магистратура в Университета за архитектура, строителство и геодезия в София, специалност „архитектура“ . Член е на КАБ с пълна проектантска правоспособност. Практикува професията архитект от 2005г основно в сферата на градоустройството, жилищното и промишлено строителство. Носител е на диплом от НТС и негови проекти са номинирани за сграда на годината.

7. Ива Михайлова -Висшето си образование придобива в Пловдивския университет “Паисий Хилендарски”, специалност Право. Вписана е в адвокатската колегия на град Стара Загора и работи като адвокат повече от 20 години.

8.Владимир Етов – завършва магистратура по „Екология на селищни системи“ и магистратура „Агроинженерство в Аграрен университет Пловдив. Има и  следдипломна квалификация по Търговско и европейско право в Софийския университет „Свети Климент Охридски“. Работи в Марица Изток повече от 25 години.

9.Васил Томов – завършва ,Бизнес администрация "в университета Кент, Англия. Има дългогодишен опит в международната търговия и отлични организациони умения. Собственик е на предприятие за козметични продукти.

10. Бончо Григоров - Завършва Софийски университет „Св.Климент Охридски“, специалност “Молекулярна биология”, последователно придобива магистърски степени от Софийски университет „Св. Климент Охридски“, Пловдивски университет “Паисий Хилендарски” и защитава дисертационен труд в областта на биоорганичната химия към „Тракийски университет“, Стара Загора. Повече от 10 години преподава на студенти по медицина и се доказва като изследовател и експерт в молекулярно-генетичната диагностика в доболничната медицинска помощ.

11. Йонко Йовчев  - има бакалавърски степени по „Маркетинг” и „Финанси” в С. А. „Д. А. Ценов” – Свищов, както и магистърска степен по „Международен бизнес и мениджмънт” и специализация по „Финансово разузнаване”. Понастоящем се занимава с търговия с индустриална техника, като участва активно в проектите по модернизация и оптимизация в големите частни производствени компании в региона. В допълнение консултира частни и бизнес клиенти в сферата на управлението на финансите. Активно обучава и развива консултанти в сферата инвестициите  и застраховането.

12. Яница Господинова - Завършва висшето си образование в Икономически университет  - Варна и след това се преквалифицира като учител в Пловдивския университет “Паисий Хилендарски”. Учител по душа, тя се бори ежедневно за равен достъп до образование за всяко дете и вярва, че взаимната подкрепа е ключов фактор за по-добро бъдеще на страната ни.

13.Теньо Арабаджиев – завършва Американския университет в България в Благоевград с две специалности “Стопанско управление” и “Икономика”. Член е на Асоциацията на дипломираните експерт счетоводители (ACCA). Финансист от частния сектор с опит в престижни международни компании. Има дългогодишен опит на позиции в сферата на финансовата отчетност и контрол.

14.Станислав Бойчев – завършва магистратура „Компютърни системи и технологии“ в Техническия университет – София. Разработва дипломната си работа за степен бакалавър в Университета в Лайден, Нидерландия. Получава стипендия, която му позволява да участва в интензивна бизнес програма в Колежа „Бабсън“ в Бостън, САЩ. Работи като консултант и разработчик на софтуер към международни компании с опит в стартиращи и иновативни фирми в сферата на българското образование, финансите, транспорта и рекламата. Член е на Асоциацията на българските лидери и предприемачи.

15.Иван Лапчев - Висшето си образование завършва в ТУ – София. Има две специалности: “Електроснабдяване и електрообзавеждане на електрическия транспорт” и ” Електроснабдяване и електрообзавеждане на промишлени предприятия”. От 1995 година живее в Казанлък. Собственик е на печатница в града и има 25-годишен опит в областта на печатa и рекламата.

16. Стефан Желев - юрист, работи в правен отдел на "Мини Марица - изток" ЕАД от 24 години. Практикува в областта на търговското и облигационно право, и в областта на закона за обществените поръчки.

17. Диляна Начева –  Завършва Икономическия университет във Варна. Има магистърска степен по “Търговски бизнес”. Успява да осъществи мечтата си - да създаде собствен бизнес със своя марка. Развива търговска дейност с български и чуждестранни партньори.

18. Димитър Тотев – завършва бакалавърска степен по „Автоматика, информационна и управляваща техника“ в  Технически университет-София и магистърска по „Индустриално инженерство и менджмънт“. Управител и съосновател на българска инженерингова компания, занимаваща се с проектиране, разработка и внедряване на системи за автоматично управление и дигитализация на производствени и индустриални процеси. Участвал е в редица международни проекти в областта на енергетиката и индустрията, в това число и модернизация и рехабилитация на големи енергийни мощности на територията на Европейския съюз. Преподавател по Автоматизация на дискретното производство в Технически университет – София.

19. Антон Тонев - завършва Медицинския университет в гр. Варна, където на 35 годишна възраст започва и своята преподавателска кариера, превръщайки се в най-младия доцент по хирургия в България. Специализирал е в Университетска болница „Св. Марина“ – Варна, както и в САЩ, Германия, Холандия, Франция, Южна Корея и др. Председател е на Комисията по здравеопазване към 47-ото Народно събрание

20. Магдалена Овчарова – юрист по образование, работила е като главен юрисконсулт в „Мини марица изток“ ЕАД. От 2001 г. е корпоративен адвокат.

21.Ива Радева - магистър по икономика от Икономически Университет Варна, с професионален опит в областта на финансите, микро и макро икономиката, банковото и застрахователното дело, както и в работата непосредствено с големи корпоративни клиенти – български и чуждестранни, вкл. и държавни предприятия и структури.

22. Николай Овчаров - Завършва Технически Университет- София, филиал Пловдив със специалност „Електротехника и Електроника+. Работи в сферата на земеделието.

Следвай новините от Казанлък
Сподели

Още новини от Казанлък:

Питаме Казанлък

Каква сума от месечния бюджет отделяте за храна?

Обяви от Казанлък:

ЗПП ЕООД предлага под НАЕМ нов модел автовишка с хидравличен кош

ЗПП ЕООД гр.Шипка предлага под НАЕМ нов модел автовишка IVECO с хидравличен кош,въздух и ток 220V с осигурен оператор....

Платени съобщения 18/03/2024 гр.Казанлък
Покана за общо събрание на ТД „Орлово гнездо“ Казанлък

Покана за общо събрание на ТД „Орлово гнездо“ Казанлък

Управителният съвет на Туристическо дружество „Орлово гнездо“ град Казанлък съобщава на своите членове , че...

Платени съобщения 10/03/2024 гр.Казанлък
Продавам къща за гости в гр. Черноморец с разработен бизнес

Продавам къща за гости в гр. Черноморец с разработен бизнес

Продавам къща за гости в гр. Черноморец с разработен бизнес. Без Посредник- Директно от собственик. Възможност...

Платени съобщения 06/03/2024 гр.Казанлък
 Kia Казанлък -Мончев-90 ООД  търси да назначи ТЕХНИЧЕСКИ СПЕЦИАЛИСТ в пункт за периодични технически прегледи на МПС

Kia Казанлък -Мончев-90 ООД търси да назначи ТЕХНИЧЕСКИ СПЕЦИАЛИСТ в пункт за периодични технически прегледи на МПС

За длъжността ТЕХНИЧЕСКИ СПЕЦИАЛИСТ в пункт за периодични технически прегледи на МПС, трябва да имате средно...

Работа 06/03/2024 гр.Казанлък
Комплекс Артемида търси да назначи камериерки

Комплекс Артемида търси да назначи камериерки

Комплекс Артемида край язовир Копринка търси да назначи камериерки на постоянен трудов договор. Работата е целогодишна....

Работа 29/02/2024 гр.Казанлък

Най - четени новини

за последната седмица

На 9-ти април отварят архео комплекса „Светът на траките“

10118 | 27 март 2024

Д-р Красимир Пейчев подаде оставка като управител на ДКЦ “Районна Поликлиника“ Казанлък

9309 | 25 март 2024

Изявените възпитаници на МГ: Тихомир Глухарев, който е единственият българин от областта, студент в престижния Оксфордски университет

5394 | 26 март 2024

Шофьор на “Хонда“ блъсна 82-годишна пешеходка

3306 | 25 март 2024

Голямо количество нелегален алкохол иззеха полицейски служители

3304 | 27 март 2024

Абитуриенти от ПХГ ,,Св.Св. Кирил и Методий“ с емоционална и вълнуваща покана за бала към своята класна/ ВИДЕО

2412 | 26 март 2024

Мъж е с опасност за живота след сбиване на междуселски път

2374 | 25 март 2024

След мащабна операция на ГДБОП са иззети над 500 предмета, сред които тракийски шлем и антични златни накити

2363 | 22 март 2024

В музей „Чудомир“ представиха краеведски труд за творчеството на казанлъшката писателка и общественик Лилия Димитрова

2324 | 22 март 2024

Обявен е конкурс за избор на управител на общинското дружество “Балканинвест“ ЕООД

2060 | 22 март 2024
Sesame Казино Игри
Следвай Казанлък във Facebook
Включи се с повече от 20 000 души, за да си винаги информиран
Следвай страницата kazanlak.com Следвай групата За Казанлак