13:14 | 21 март 23 6466

36-годишен е починалия при вчерашното масово сбиване в Казанлък

36-годишен е починалия при вчерашното масово сбиване в Казанлък / Новини от Казанлък

36-годишен мъж е починал, вследствие нанесените травматични увреждания, след вчерашния масов бой, край кооперативния пазар в Казанлък. 

В сутрешните часове днес, в болнични заведения са били настанени седем човека, от тях четири с опасност за живота. В резултат на проведените оперативно-издирвателни мероприятия са установени и задържани за срок до 24 часа 19 лица, участници в сбиването. Образувано е досъдебно производство по чл.115 от Наказателния кодекс.

Припомняме, че вчера 20-ти март, в 13:55 часа, в Районно управление-Казанлък, на тел. 112 е бил получен сигнал за масово сбиване в централната част в гр.Казанлък. На мястото незабавно са били изпратени полицейски екипи, предприели действия за възстановяване на обществения ред. При пристигането на полицията са били установени множество пострадали лица, които са били откарвани в болнични заведения.

В сбиването са участвали около 30 лица, които са използвали брадви, мотики, бухалки и колове в мелето.

Работата по случая продължава под надзора на Окръжна прокуратура-Стара Загора. От полицията са взети всички необходими мерки за опазване на обществения ред на територията на Районно управление-Казанлък, в района има засилено полицейско присъствие, което ще продължи и в следващите дни.

Следвай новините от Казанлък
Сподели

Още новини от Казанлък:

Питаме Казанлък

Къде ще почивате това лято?

Следвай Казанлък във Facebook
Включи се с повече от 20 000 души, за да си винаги информиран
Следвай страницата kazanlak.com Следвай групата За Казанлак