12:08 | 29 март 23 1775

Кръстьо Лафазанов и неговата 70-минутна смехотерапия завладяха казанлъшката публика

Снощи, комикът Кръстьо Лафазанов гостува в Казанлък със спектакъла "КОМИКадзе на Кръстопът", на театър "Ела", по сценарий на Елена Начева.

В препълнената зала на театър "Любомир Кабакчиев", казанлъчани бяха подложени на 70-минутна смехотерапия.  След края на представлението, комикът сподели пред екипа ни, че казанлъшката публика е изключително усмихната и хубава публика и отбеляза, че не случайно Чудомировите празници се провеждат именно в Казанлък.

Спектакълът "КОМИКадзе на Кръстопът" бе представен вчера, 28 март на сцена „Любомир Кабакчиев“. В програмата на „Чудомирови празници 2023“ бе първоначално обявена постановката "Един мъж не стига" на Desta Production, но поради заболяване на актрисата се наложи промяна.

Лафазонов, разказа на кратко за представлението, което трябваше да бъде изиграно в Казанлък, че "Един мъж не стига" всъщност е френска с пиеса, в която емоциите извират една след друга. „Аз вярвам, че това представление ще го изиграем и то много скоро в Казанлък, защото е хубаво и смешно представление и с колегите  много го обичаме. Колежката ни е болна и за съжаление не можехме да го представим на публиката.“, каза комикът и пожела на местната публика повече поводи за радост и усмивки.

Събитието бе част от програмата на Чудомирови празници 2023. Организатори са фондация „Чудомир”, музей „Чудомир” и Община Казанлък.

Следвай новините от Казанлък
Сподели

Още новини от Казанлък:

Питаме Казанлък

Къде ще почивате това лято?

Следвай Казанлък във Facebook
Включи се с повече от 20 000 души, за да си винаги информиран
Следвай страницата kazanlak.com Следвай групата За Казанлак