09:43 | 21 август 23 4831

Дори и с 10 души, “Розова долина“ надигра “Саяна“ в Хасково

Дори и с 10 души, “Розова долина“ надигра “Саяна“ в Хасково / Новини от Казанлък

В третия кръг на първенството като гости „Розите“ надиграха с 1:0  "Саяна“ Хасково. При това, с човек по-малко, след отстраняването на Марин Маринов за червен картон.

В рамките на 10 секунди главният съдия Мустафа Шефкет от Кърджали показа два жълти картона, като Маринов бе санкциониран за задържане за фланелката и коментар на съдийско решение и трябваше да напусне терена принудително. Старши-треньорът на казанлъчани Атанас Апостолов похвали футболистите от титулярния състав за играта им в двубоя. Той заяви, че е доволен и резервите и от резервите, на които даде шанс за изява - Деньо Кършаков и Росен Димитров. В самия край на срещата, в 91-та минута именно Росен Димитров асистира на опитния Иван Чергев, който бе безпогрешен и отбеляза победния гол за "Розова долина"

Следващия двубой за футболистите на Казанлък от първенството на Трета лига е на 26 август, събота, от 18:00 часа. На стадион „Севтополис“ ще гостува СОФК „Несебър“, който заема четвърто място във временното класиране и води с точка пред "Розова долина" преди 4-ия кръг.

Следвай новините от Казанлък
Сподели

Още новини от Казанлък:

Питаме Казанлък

Къде ще почивате това лято?

Следвай Казанлък във Facebook
Включи се с повече от 20 000 души, за да си винаги информиран
Следвай страницата kazanlak.com Следвай групата За Казанлак