11:41 | 14 септември 23 2220

Бъдете част от втория модул на Академия “Чароид“ в София

Бъдете част от втория модул на Академия “Чароид“ в София  / Новини от Казанлък

Клуб Хармония СПА отправя покана за участие в Модул II на Академия "Чароид". Събитието ще се проведе в град София, в периода  29-30 септември, в семинарната зала на Академия "Лидера".

Темата на срещата ще бъде  “Квантова козметика -5Д Матрикс реконструиране с течни мезоконци“, а лектори на събитието ще бъдат Цветелина Маймарова (собственик и управител на "Лидера груп") и Калина Георгиева (Производствен Директор на "Лидера").

Квантовата козметика използва биомимични пептиди, които повлияват специфично физиологичните механизми на кожата и са алтернатива на дермалните филъри. Чрез тях се постига възстановяване на обема и попълване  чрез  реорганизиране на колагеновите фибри, което допринася за подреждането им в плътна структура. Така фибриногенезата се организира правилно и се създава добра структура на матрикса.

Феноменът стареене се ограничава чрез намаляване освобождаването на ацетилхолин и блокиране движението на калциеви йони към невроните, а лицето запазва натуралния си вид.

Разбира се, не може и без храна за душата.

За вечерта е планирано посещение на „Седемте живота на Леа“ - авторски спектакъл на Роси Русева с песните на незабравимата Леа Иванова в Нов Театър НДКс от 19:30 часа.  На представлението се очаква да присъстват - Н. Пр. Вицепрезидентът на Република България Илияна Йотова, Хайгашод Агасян, Недялко Йорданов, Васил Стоилов, Калин Вельов, театрали и арт бохеми.

Финалът на мероприятието ще бъде приятелска вечеря с актьорския състав в духа на добрите кулинарни традиции.

Участие в събитието може да вземете след предварително записване на тел. 0431/84688 или 0878931668, Цветана Станчева.

Следвай новините от Казанлък
Сподели

Още новини от Казанлък:

Питаме Казанлък

Къде ще почивате това лято?

Следвай Казанлък във Facebook
Включи се с повече от 20 000 души, за да си винаги информиран
Следвай страницата kazanlak.com Следвай групата За Казанлак