14:43 | 22 януари 24 12362

Семейство от Пловдив благодари на полицейски служители от Казанлък за оказано съдействие

Семейство от Пловдив благодари на полицейски служители от Казанлък за оказано съдействие / Новини от Казанлък

Днес с екипът на kazanlak.com се свърза Мария Филипова, която искаше да оправи своята благодарност към служителите на реда от град Казанлък за оказаното съдействие.

Дамата сподели, че в събота, 20-ти януари, тя и съпруга ѝ, които са от Пловдив претърпяват пътнотранспортно пътешествие в обедните часове в участъка на село Турия. Мария писа до медията ни с молба да изкаже своята благодарност към екипа на МВР от гр. Казанлък, помогнал на нея и мъжа ѝ след инцидента.

„Искам да ги поздравя и пожелая да са все така отзивчиви и човечни. Бъдете живи, здрави и все така съпричастни и всеотдайни. Не запомнихме имената им за съжаление, но бяхме уплашени. Голямо благодаря.“, сподели дамата.

Двойката пътувала към Града на розите, когато най-неочаквано колата им поднесла и те се озовали в близката канавка. За щастие се разминали без наранявания. Въпреки усилията, не успели да извадят возилото, нямалко и хора наоколо. Обхватът на мобилните им телефони също липсвал. Преминаващи откарали уплашената жената до Районното управление в Павел баня от където заедно с патрула, намиращ се в близост до село Турия се отправили към местопроишествието. 

Освен към униформените от Казанлък, пловдивчаните изказват благодарност още и на служители на реда от гр. Стара Загора и почистваща фирма отзовали се на мястото.

Следвай новините от Казанлък
Сподели

Още новини от Казанлък:

Питаме Казанлък

Ще гласувате ли на предстоящите избори?

Следвай Казанлък във Facebook
Включи се с повече от 20 000 души, за да си винаги информиран
Следвай страницата kazanlak.com Следвай групата За Казанлак