15:35 | 09 февруари 24 4388

Хипнотерапевтът д-р Калин Цанов гостува с лекция в клуб Хармония СПА за важността на доброто психично здраве

Хипнотерапевтът д-р Калин Цанов гостува с лекция в клуб Хармония СПА за важността на доброто психично здраве  / Новини от Казанлък

В клуб Хармония СПА се проведе поредния 7-ми модул от Академия „Чароид“ /част от каузата на клуба „Личната красота и хармония“/. В темата като гост-лектори се включиха гуруто в областта на хипнозата и позитивната психология-д-р Калин Цанов и съпругата му д-р Диляна Цанова-дизайнер на храни и хранителни добавки.

Събитието протече като интерактивен уъркшоп с практически игри и модели за личностно развитие, оцеляване в токсична среда и в токсични отношения. Многобройни бяха и въпросите, свързани с иновативната хранителна добавка Психо Релакс /www.psychorelax.eu/, която няма аналог в Европа и се справя с проблеми като фобии, панически атаки, страхове, тревожност, напрежение и безсъние без привикване и пристрастяване. Механизмът ѝ на действие е чрез повишаване нивата на психобиома в тънките и дебелите черва, което доказано е свързано с факта, че определени храни хранят определени бактерии, които произвеждат съответните невро трансмисери.

За повече информация, въпроси и споделяне може да станете част от фейсбук групата Кралство Хармония Дар, Дух,Сътворение или да се свържете с рецепция на телефон 0431/84688 и 0878/931668, Цветана Станчева.

Д-р Калин Цанов е психолог по образование, хипнотерапевт, председател на Българската асоциация по хипноза и хипнотерапия, хоноруван преподавател в СУ "Св. Климент Охридски", катедра "Специална педагогика". Той има магистърска степен по педагогика на деца с невросоматични заболявания и докторска дисертация по психология на личността към БАН. Техниките, с които работи, са позитивна психотерапия и хипноза, учил е и аналитична психотерапия. От няколко години консултира и комисията за борба с противообществени прояви.

Следвай новините от Казанлък
Сподели

Още новини от Казанлък:

Питаме Казанлък

Без какво не може на един абитуриентски бал?

Следвай Казанлък във Facebook
Включи се с повече от 20 000 души, за да си винаги информиран
Следвай страницата kazanlak.com Следвай групата За Казанлак