14:10 | 28 май 24 2905

Николай Стойнов поема управлението на “Балканинвест“

Николай Стойнов поема управлението на “Балканинвест“ / Новини от Казанлък

Николай Стойнов спечели конкурса, обявен през м. март т.г., за управител на "Балканинвест" ЕООД гр.Казанлък сред още 2-ма кандидати за мястото. Така се стигна и до днешното гласуване от общинските съветници, които с мнозинство решиха той да поеме управлението.

Документи за явяване на конкурса за началник на Балканинвест бяха подадени от Пламен Георгиев, Бирхан Дерменджи и Николай Стойнов. След разглеждането им от нарочната комисия, само двама от кандидатите са допуснати до втори етап - Пламен Георгиев и Николай Стойнов. Бирхан Дерменджи е отпаднал, след констатация, че не отговарят на поставените изисквания и не е допуснат до събеседване.

Процедурата по избор на управител на Балканинвест се състоя в два етапа - писмен и устен. 8-членната комисия постави кандидатурата на Николай Стойнов на първо място с оценка от 8,9. Пламен Георгиев е втори, получил оценка 5,4.

Договорът за възлагане управлението на „Балканинвест“ ЕООД ще бъде подписан след влизане на решението на Общински съвет - Казанлък в сила.

Следвай новините от Казанлък
Сподели

Още новини от Казанлък:

Питаме Казанлък

Къде ще почивате това лято?

Следвай Казанлък във Facebook
Включи се с повече от 20 000 души, за да си винаги информиран
Следвай страницата kazanlak.com Следвай групата За Казанлак