12:59 | 08 февруари 23 2143

ППМГ “Никола Обрешков“ стартира кампания в помощ на пострадалите от земетресенията в Турция и Сирия

ППМГ “Никола Обрешков“ стартира кампания в помощ на пострадалите от земетресенията в Турция и Сирия / Новини от Казанлък

Екипът на профилирана природо-математическа гимназия „Никола Обрешков“, гр. Казанлък, отново показва съпричастност с поредна благородна инициатива. Математическата гимназия е първото училище в Казанлък, което подава ръка на пострадалите от земетресенията в Република Турция и Сирия.

Ученици и учители на ППМГ стартират кампания за набиране на финансови средства за подпомагане на пострадалите след трагедията в южната ни съседка и Сирия.

Училището се обръща с молба към всички ученици, техните родители, фирми и желаещи граждани да направят своето дарение в специално поставена кутия, която се намира във фоайето на училището. Кутията е на разположение всеки делничен ден от 07:00 до 18:30 часа.

Това е поредната инициатива за помощ на пострадали от бедствия, която се организира от ППМГ „Никола Обрешков”. Последната подобна кампания бе в помощ на пострадалите от наводненията в Карловско, като с общи усилия ученици, учители, родители и приятели на училището успяха да съберат над 3400 лв.

Следвай новините от Казанлък
Сподели

Още новини от Казанлък:

Питаме Казанлък

Къде ще почивате това лято?

Следвай Казанлък във Facebook
Включи се с повече от 20 000 души, за да си винаги информиран
Следвай страницата kazanlak.com Следвай групата За Казанлак