11:44 | 29 ноември 23 12238

Въведоха еднопосочно движение по седем улици в Казанлък

Въведоха еднопосочно движение по седем улици в Казанлък  / Новини от Казанлък

Със заповед №2348 от 23.11.2023 г. на кмета на Казанлък на основание чл.44, ал. 2 от ЗМСМА, чл. 3 от Закона за движение по пътищата и във връзка с Генералния план за организация на движението на  гр. Казанлък, от 06:00ч. на 24.11.2023г.,  се въвежда еднопосочно движение на МПС по следните улици в гр. Казанлък:

1. ул.  „Бузлуджа“ , в участъка от кръстовището с ул. „ Шейновска“ до кръстовището с ул. „ Капрони“ в посока север-юг.
2. ул.  „Петко Д. Петков“ , в участъка от кръстовището с ул. „ Шипченска епопея“ до кръстовището с ул. „ Капрони“ в посока юг-север.
3. ул.  „Константин Иречек“ , в участъка от кръстовището с ул. „ Петко Д. Петков“ до кръстовището с ул. „ Орешака“ в посока запад-изток.
4. ул.  „Перник“ , в участъка от кръстовището с ул. „ Орешака“ до кръстовището с бул. „ Освобождение“ в посока изток-запад.
5. ул.  „Д-р Петър Берон“ , в участъка от кръстовището с бул. „ Освобождение“ до кръстовището с ул. „ Орешака“ в посока запад-изток.
6. ул.  „Страхил войвода“ , в участъка от кръстовището с ул. „ Бузлуджа“ до кръстовището с бул. „ Освобождение“ в посока изток - запад.
7. ул.  „Сергей Румянцев“ , в участъка от кръстовището с бул. „Освобождение “ до кръстовището с ул. „ Орешака“ в посока запад-изток.

С текста на заповедта може да се запознаете тук

Следвай новините от Казанлък
Сподели

Още новини от Казанлък:

Питаме Казанлък

Без какво не може на един абитуриентски бал?

Следвай Казанлък във Facebook
Включи се с повече от 20 000 души, за да си винаги информиран
Следвай страницата kazanlak.com Следвай групата За Казанлак